Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Luksus feriested i Gaza udsat for bombeangreb efter «umoralsk koncert»

Luksus feriestedet Bianco Resort blev udsat for bombeangreb efter koncert med deltagelse af kvinder og mænd.
ISIS-inspirerede terrorgrupper i Gaza angreb feriestedet efter kvinder og mænd så koncert sammen.

Bianco Resort, et luksuriøst feriested i Gaza er blevet udsat for bombeangreb. Bombeangrebet skete efter feriestedet blev udsat for bombetrusler af muslimske ekstremister for umoralsk opførsel. Feriestedet i Gaza havde afholdt koncert for kvinder og mænd sammen. Der er ingen rapporter om personskader, skriver Jerusalem Post.

Palæstinensiske kilder anklager salafister for at stå bag angrebet. Medlemmer af terrorgrupper inspireret af Islamisk Stat (ISIS) i Gaza, advarede angiveligt ejeren af feriestedet om ikke at afholde koncerten fordi den ville være «en ond handling». Ejeren ignorerede angiveligt salafisternes advarsler.

Salafist-terrorister har været indblandet i flere sammenstød med medlemmer af den iranskstøttet terrorgruppe Hamas i løbet af det seneste årti. Hamas har angiveligt også anholdt og dræbt flere medlemmer af salafistgrupperne. Hamas har haft kontrollen over Gaza siden 2007, efter terrorgruppen tog kontrol over enklaven i blodigt kup mod partiet Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder, som blandt andet får flere hundrede millioner danske skattekroner hvert eneste år – læs HER.

Læs om Hamas HER. Læs om Iran HER.

Ikke kun salafisterne er ligeglade med indbyggerne i Gaza. Se hvad terrorgruppen Hamas gør ved dem som råber op:

Palæstinensere i Gaza blandede meninger om angrebet. Nogle støtter de salafistiske terrorister, andre fordømmer angrebet. Det luksuriøse feriested åbnede for kort tid siden og har 120 ansatte. Nu frygter flere at kunderne vil forsvinde og med dem også arbejdspladserne.

Feriestedet fik tilladelse af terrorgruppen Hamas til at afholde koncerten

Flere palæstinensiske terrorgrupper fordømmer angrebet og mener at det er udtryk for at ISIS-inspirerede terrorgrupper øger deres magt i Gaza. Flere mistænkte, ifølge kilde tæt på Hamas.

Til trods for at terrorgruppen Hamas ikke tolker islamisk lov (Sharia) lige så strengt som salafisterne, styrer Hamas enklaven med hård hånd og konservative regler. Tidligere i år besluttede terrorgruppen at kvinner i Gaza ikke må rejse uden tilladelse eller ledsagelse af mandlig værge – læs HER. Terrorgruppen har også indført islamiske regler for hvordan elever/studerende skal gå klædt på eksempelvis skoler.

Se promo-klip fra Bianco Resort – som det så ud før bombeangrebet:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem