Her står den magtfulde fagforeningsleder og smiler, mens Israel er slettet fra landkortet

Lederen af ​​Islands magtfulde nationale organisation yder sin støtte til boykot af ​​Israel.

ASIs-leder Drífa Snædal er afbilledet i artiklen med et tørklæde med logoet af The Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU). Israel er slettet fra landkortet. (Skærmbillede fra asi.is)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Det islandske arbejderforbund (ASI) består af 48 fagforeninger, ifølge ASIs egen hjemmeside organiserer de 133.000 islændinge – to tredjedele af øens arbejdsstyrke. De er modstykket til den norske nationale organisation (LO) og Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) i Danmark. Men ASI organiserer en meget større andel af arbejdsstyrken end LO gør i Norge og FH gør i Danmark.

ASIs-leder Drífa Snædal har for nylig været på tur hos de palæstinensiske myndigheder. I en artikel på ASIs hjemmeside opfordrer hun sine medlemmer til at læse om BDS-bevægelsen. Hun linker også til den internationale organisations hjemmeside.

-Palæstinensernes situation kan sammenlignes med situationen for de sorte i Sydafrika under apartheid, skriver ASI-lederen.

I artiklen er Snædal afbilledet med et tørklæde med logoet af
The Palestinian General Federation of Trade Unions (PGFTU), LOs (og sandsynligvis ASIs) palæstinensiske søsterorganisation. Logoet afslører tydeligt, hvilken agenda Snædals palæstinensiske venner har: På logoet ses et landkort, hvor Israel er slettet og erstattet af Palæstina i grønne toner – signalfarven på islam. I PGFTUs verden og også i deres nordiske tilhængers verden er der ikke plads til en jødisk stat.

Det er ikke Israel, der skal boykottes, men derimod kræfterne, der berøver det jødiske folk deres eneste nationale hjemland og nødhavn. I 2017 gik Gerd Kristiansen (som ikke var på genvalg) rundt under den norske LO-kongres med et lignende tørklæde. Som en reaktion på LOs beslutning om boykot i 2017, meldte mere end 850 nordmænd sig i ugen derefter ind i MIFF. Vi håber at se en lignende mobilisering mod ASIs flirt med boykot fra islændingene. MIFF startede sit arbejde og sin hjemmeside på Island i marts 2019.

Senest under MIFF Forum i den seneste weekend havde MIFF en taler, der påpegede de nære bånd mellem BDS-bevægelsen og jødehad. “Vi siger ikke, at alle, der støtter BDS, er antisemitiske, men deres organisation og mål er antisemitiske,” sagde Revital Yakin-Karkovsky, direktør for kommunikation og strategi ved Israels strategiafdeling.

Den internationale BDS-bevægelse støtter, at millioner af efterkommere af arabiske flygtninge fra 1948 skal have ret til at flytte til Israel. Det er en forskelsbehandling og en dobbeltstandard, som vil fjerne Israel fra landkortet.

Læs artiklen: Ti grunde til at BDS-bevægelsen er umoralsk.
Tidligere artikel5-årige Tahel fra Sderot: -Det var skræmmende, og jeg ville sove, men det stoppede ikke. Det skræmmer mig altid
Næste artikelNy teknologi skal hjælpe palæstinensiske landmænd
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)