600 politifolk skal stoppe bølgen af ​​vold

Israel sætter ind med betydelige ressourcer til at bekæmpe bølgen af ​​drab i den arabiske sektor.
Gilad Erdan er Israels ambassadør i FN og USA. (Foto: Ben Kelmer, Flickr.com)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den israelske sikkerhedsminister Gilad Erdan lover at tilføre 600 politimænd til at bekæmpe bølgen af ​​vold som hærger i det israelske-arabiske samfund. Hidtil i år er mere end 70 mennesker blevet dræbt. Erdan gav løftet på et møde med arabiske ledere. Sikkerhedsministeren vil også afsætte ekstra ressourcer til efterforskning af organiseret kriminalitet i den arabiske sektor, skriver Times of Israel.

Efter mødet sagde Ayman Odeh, lederen af fælles listen (politisk parti bestående af flere arabiske partier i Israel), at det var “et vigtigt møde”, men at de også ønskede, at regeringen vedtog en langsigtet plan for at udrydde vold og kriminalitet i det arabiske samfund.

“Forhandlingerne vil fortsætte, og kampen mod vold vil fortsætte,” sadge Odeh. Ifølge en anden arabisk politiker skal sikkerhedsminister Erdan være enig i, at der er behov for en regeringsbeslutning, men at dette skal medtages i budgettet.

Men Erdan kritiserede også det arabiske samfund for ikke at samarbejde med politiet. Han kritiserede også de israelske domstole for at idømme for mild straf til dem, der blev taget med ulovlige våben. Straffene er ikke hårde nok til at afskrække kriminelle organisationer og bander.

I de sidste uger har tusinder af israelske arabere protesteret mod bølgen af ​​vold. Ifølge de arabiske partier, bliver hele det arabiske samfund i Israel sværtet til af de mange drab.

-Et lille segment af vores samfund består af kriminelle grupper, der bruger vold som et værktøj. Vi ønsker, at politiet skal tage sig af dem,” sadge Odeh.
Premierminister Benjamin Netanyahu har lovet, at israelske myndigheder vil afsætte midler til bekæmpelse af kriminalitet og vold i den arabiske sektor.

Vi skal alle handle ansvarligt og arbejde sammen for at bekæmpe volden.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFatah på Facebook: På årsdagen for Yom Kippur-krigen opfordres den arabiske verden til at gå i krig mod Israel igen
Næste artikel10.000 demonstrerede mod antisemitisme i Berlin
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise