Bahrain har udnævnt sin første ambassadør i Israel

Khaled Yousif Al-Jalahma bliver golflandets første ambassadør i Israel.
Khaled Yousif Al-Jalahma bliver Bahrains første ambassadør i Israel. (Foto: Udenrigsministeriet, Bahrain)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Kongeringet Bahrain i Den persiske golf har udnævnt deres første ambassadør i Israel. Bahrains officielle nyhedsbureau udtaler i pressemeddelelse at ambassadøren hedder Khaled Yousif Al-Jalahma.

Israel udtaler at al-Jalahma blev godkendt efter Bahrains udenrigsminister Abdullatif al-Zayani nævnte udnævnelsen under samtale med Israels udenrigsminister Gabi Ashkenazi og «alle kontroller var blevet gennemført».

– Bahrains beslutning om at udnævne en ambassadør i Israel er endnu et vigtigt skridt i implementering af fredsaftalen [Abrahamaftalerne]og styrkelsen af båndene mellem de to landene, udtaler Israels udenrigsminister.

Ashkenazi ønsker beslutningen hjertelig velkommen og takker sin bahrainske kollega for deres «stærke venskab», og «kongens mod og lederskab i Bahrain».

– I løbet af de kommende uger vil et team fra Bahrain komme til Israel for at sørge for de nødvendige forberedelser, udtaler Israels udenrigsminister.

Det vides endnu ikke hvor Bahrains ambassade i Israel vil blive placeret.

For nylig etablerede Emiraterne deres første ambassade i Israel. Etableringen af ambassader i de respektive lande er et direkte resultat af Abrahamaftalerne indgået sidste år mellem Israel, Emiraterne, Bahrain, Sudan og Marokko – læs mere om aftalerne HER.

Israel har allerede åbnet sin ambassade i Emiraterne – læs mere HER.


Læs også: – Vi har blot ventet på at gøre venskabet offentligt. Israels præsident tog imod Emiratenes første ambassadør i Israel.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIron Dome har nedskudt over 2500 raketter fra Gaza i løbet af 10 år
Næste artikelKraftig nedgang i arabisk bistand til palæstinenserne
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise