Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Shin Bet har afværget Hamas-terrorangreb

Shin Bet har anholdt flere mistænkte terrorister. På billedet ses en tidligere anholdelse af en mistænkt. (Illustrationsfoto: Flash90)
Terrorcellen havde base i Tyrkiet.

Israels interne efterretningstjeneste Shin Bet har afværget Hamas-terrorangreb i Israel, skriver Times of Israel.

Selvmordterrorangrebet blev planlagt af en Hamas-celle i Tyrkiet. Læs om Hamas’ hemmelige investeringer i udlandet, inkl. Tyrkiet. Læs om Hamas-ledere og ledere af terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) og deres luksusliv i lande som Tyrkiet og Qatar. Læs om advarslen fra PET efter danske donationer endte i Hamas’ lommer.

Sagen rullede, efter palæstinensiske Anas Shurman, der bor i Jordan, blev anholdt i den PA-kontrolleret by Nablus i Judæa og Samaria (Vestbredden), efter mistanke om involvering i terror.

Under sin afhøring fortalte Anas at han efter 7. oktober-massakren mod Israel, blev rekrutteret af Hamas-terroristen Imad Abid, som lever i Tyrkiet. Anas sagde ja til at begå Hamas-selvmordsangreb i Israel.

Anas planlagde selvmordsangrebet og filmede sig selv til et klip som skulle spredes efter hans selvmord. Han lærte at køre på motorcykel, fik penge og instruktioner i, hvordan han skulle gennemføre selvmordsangrebet samt info om et hemmeligt sted, hvor han skulle gemme sprængstofferne.

Selvmordsbomben, som vejede omkring 12 kg, blev fundet af Shin Bet i en brønd i Judæa og Samaria. Sammen med bomben var også instruktioner i, hvordan Anas skulle gennemføre terrorangrebet.

Shin Bet har anholdt flere Hamas-terrorister mistænkt for at være med i planlægningen. Terroristerne mistænkes for at have været med til at fremstille bomben.

Shin Bet udtaler, at deres efterforskning har vist, at Hamas sidder stærkt i Tyrkiet og bruger terrorceller i landet til at planlægge terrorangreb mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem