Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Analytikere tilbageviser Hamas’ påstand om at Israel har gravet massegrave ved hospital

Bemærk: på billedet ses palæstinensere blive begravet i Khan Younis, 22. november 2023. Billedet er udelukkende ment som en illustration. (Illustrationsfoto: Flash90)
Fakta lyver ikke!

Siden 7. oktober-massakren mod Israel som kostede over 1.200 israelske liv, flere tusind sårede og 250 gidsler kidnappet til Gaza, er hadet mod Israel og jøder eksploderet. Desværre hopper medier, FN, politikere og mange andre med på vognen. Det menes at Hamas havde planlagt massakren i 10 år

Massakren er den direkte årsag til Israels nuværende krig mod Hamas i Gaza.

Falske beskyldninger mod Israel blev spredt, Sky News og flere uafhængige analytikere har bevist at satellitbilleder og optagelser spredt af terrorgruppen Hamas og flere internationale medier, der påstod at Israels forsvarshær (IDF) havde gravet massegrave ved et hospital i Gaza, var falske. Analyserne viser at gravene blev gravet før IDF gik ind på hospitalet, skriver Jerusalem Post.

I sidste uge påstod Hamas, Al-Jazeera og flere internationale nyhedsbureauer, at IDF havde gravet massegrave for at “skjule” lig af palæstinensere efter de var kommet ind på Nasser-hospitalet i Khan Yunis.

FN hoppede med på vognen – FN’s menneskerettighedschef Volker Türk udtalte, at han var “forfærdet” over rapporterne og opfordrede til “uafhængige, effektive og gennemsigtige undersøgelser”.

IDF var ikke på hospitalet da massagravene blev gravet, analyserne har bevist at ligene blev begravet, før IDF kom ind på hospitalet. Der var kun palæstinensere og læger på hospitalet og det vides ikke hvem, der begravede ligene eller hvorfor de blev fundet nøgne og bundet på hænderne.

GeoConfirmed geolocation har delt utallige beviser fra optagelser og satellitbilleder som beviser at gravene blev gravet og dækket til, før IDF kom ind på hospitalet.

Gravene blev gravet flere uger før IDF gik ind på hospitalet, GeoConfirmed geolocation har gennemgået flere klip for at fastslå hvornår gravene blev gravet. Optagelserne viser palæstinensere grave gravene i perioden 25. januar-3. februar. IDF gik først ind på hospitalet den 15. februar.

IDF åbnede grave for at lede efter gidsler, Ifølge Sky News er flere grave blevet gravet af palæstinensere som ikke kunne nå med de afdøde hen til en begravelsesplads. Tilbage i januar udtalte Hamas’ sundhedsministerium, at 150 personer var blevet begravet på hospitalets grund. Sky News har lokaliseret og verificeret klip som viser begravelserne, inkl. flere af massegravene. Efter IDF gik ind i komplekset, åbnede de nogle af gravene for at lede efter dræbte gidsler, fordi Hamas har holdt flere gidsler fanget på hospitaler i Gaza.

IDF udtaler til Sky News: – Vi åbnede gravene med den største respekt for de afdødes værdighed. Lig som viste sig ikke at være dræbte israelske gidsler, blev begravet igen.

IDF fandt medicin til gidslerne på hospitalet, men det vides ikke om gidslerne var blevet holdt fanget der eller om Hamas havde stjålet medicinen fra gidslerne og opbevarede det på hospitalet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem