Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Dansk journalist: Jeg tog grueligt fejl – antisemitismen lever i bedste velgående i Danmark

Danske jøder lever i frygt - i over 400 år har der levet jøder i Danmark. Selvom de kun udgør en promille af befolkningen, er de den mest udsatte befolkningsgruppe her i landet. På billedet ses blomster ved synagogen i Krystalgade efter terrorangrebet i 2015. (Foto: Kim Bach, den 22. februar 2015, flickr)
- Hvis jeg er den eneste journalist, som på grund af min baggrund, skal stå på skud for det her, så er det antisemitisme. Mange andre journalister får aldrig betvivlet deres faglighed ud fra deres baggrund.

Siden 7.oktober-massakren i Israel, har MIFF delt utallige beretninger om den bølge af antisemitisme, der har ramt danske jøder.

Danske jøder lever i frygt – i over 400 år har der levet jøder i Danmark. Selvom de kun udgør en promille af befolkningen, er de den mest udsatte befolkningsgruppe her i landet.

I går kunne MIFF fortælle at Folketingsmedlem Frederik Vad (S), havde fået over 400 henvendelser fra danske jøder, der er blevet udsat for trusler og hadforbrydelser.

Nu fortæller den danske journalist Jotam Confino om den bølge af had han er blevet mødt med. Her er hvad han skrev på sin Facebook-side:

Skærmdump: https://www.facebook.com/jotam.confino

Til BT udtalte Confino blandt andet: »Hvis jeg er den eneste journalist, som på grund af min baggrund, skal stå på skud for det her, så er det antisemitisme. Mange andre journalister får aldrig betvivlet deres faglighed ud fra deres baggrund,«

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem