Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk mor dræbt af terrorist for øjnene af sin 12-årige datter

Israelske sikkerhedsstyrker ved stedet hvor terrorister i forbikørende bil dræbte israelsk mor til tre for øjnene af hendes 12-årige datter, der også sad i bilen. Føren af bilen blev alvorlig såret ved terrorangrebet på motorvej 60 i Judæa og Samaria. (Foto: Flash90)
Terrorister i forbikørende bil på motorvej 60 dræbte Batsheva for øjnene af hendes 12-årige datter. Føren af den israelske bil blev alvorlig såret ved skud-terrorangrebet.

Terrorkrigen mod Israel holder ikke ferie
I lørdags skød og dræbte palæstinensisk terrorist, 60-årige Shay og hans søn, 28-årige Aviad, mens de var ved at få vasket deres bil i den palæstinensiske landsby Hawara. Shay Silas Nigrekar og Aviad Nir var stoppet ved en lokal bilvask, da en terrorist fik besked om, at der var israelere på stedet. Terroristen gik til fods hen til bilvasken og skød Shay og Aviad på klos hold.

Israelske ambulancefolk forsøgte at genoplive Shay og Aviad, men deres liv stod ikke til at redde.

Terroristen formåede at flygte fra stedet, hvorefter Israels forsvarshær (IDF) iværksatte en menneskejagt, og anholdt ejeren af bilvasken efter mistanke om at han have samarbejdet med terroristen.

I dag blev en israelsk mor til tre skudt og dræbt af palæstinensisk terrorist, mens hun kørte i en bil på Motorvej 60 i Judæa og Samaria (Vestbredden) tæt Beit Hagai Junction, udtaler Israels forsvarshær (IDF), skriver Jerusalem Post.

Batsheva Nagari boede i den nærliggende bosættelse Beit Hagai og var vokset op i Efrat. Lederen af Efrat Regional Council arbejdede Nagari som børnehavepædagog og havde tre døtre.

Batsheva, der var i 40’erne og hendes 12-årige datter havde fået et lift af en israelsk mand i 40’erne – han blev alvorlig såret ved terrorangrebet. Israels ambulancetjeneste Magen David Adom (MDA), udtaler at Batshevas datter ikke var blevet ramt af terroristens skud.

Til trods for at føren af bilen blev alvorlig såret, formåede han at køre nogle ekstra meter i forsøg på at komme væk fra terroristerne.

Israels forsvarshær (IDF) udtaler at der er blevet opsat vejblokader og at de leder efter terroristen, der begik terrorangrebet fra forbikørende bil.

De tre israelere kørte i bilen, da terroristerne skød dem, mens de kørte forbi i en anden bil på motorvejen. Ifølge Israels militære radio (Galei Tzahal), kørte terroristerne foran deres ofres bil. Terroristerne spærrede for bilen og sænkede farten i krydset. Derefter skød de mod ofrene på kort afstand og kørte videre.

IDF leder efter terroristerne. Ifølge indledende rapporter var terroristerne på vej mod vest mod byen Hebron.

Terroristerne affyrede mindst 22 skud mod deres israelske terrorofre, der sad forsvarsløse i bilen.

Israels ambulancetjeneste (MDA) ankom huritgt og forsøgte redde Batsheva, men hendes liv stod ikke til at redde. Manden, der havde givet Batsheva og hendes datter et lift, blev alvorlig såret og blev kørt på hopitalet.

Politiske reaktioner på terrorkrigen mod Israel
Forsvarsminister Yoav Gallants talsperon i briefing efter dagens terrorangreb: Forsvarsminister Gallant modtager løbende operationelle opdateringer fra sin militære sekretær Brig. Gen. Guy Markizano om jagten på terroristerne, der begik terrorangrebet.

Finansminister Bezalel Smotrich, der også er medlem af Knesset Security Cabinet, ankom til stedet nogle timer efter angrebet for at undersøge situationen.

Talspersonen for den nærliggende bosættelse Kiryat Arba udtalte, at bosættelsen i øjeblikket er lukket for udkørsler, og der er en blokade mellem dem og Beit Hagai Junction.

Shlomo Ne’eman, borgmester i Gush Etzion Regional Council og leder af Yesha Council, udtaler: – Endnu et chokerende terrorangreb – vi sender en varm omfavnelse til offerets familie i denne svære tid og beder for den sårede chaufførs helbredelse. Terroristerne handler som et resultat af de palæstinensiske myndigheders (PA) opildning til teror, undervisning i had i PA’s skoler og PA’s finansiering af terrorkrigen mod Israel, med det mål at massakrere os. Regeringen kan simpelthen ikke fortsætte ad den forfærdelige sti med de frygtelige Oslo-aftaler.

Ne’eman tilføjede: – Vi kræver, at Israels regering og IDF-styrker ændrer kurs og handler med alle midler til deres rådighed for at give terroristernes infrastruktur et hårdt slag og terroristiske PA. Terror-støtterne, opildnerne og terror-sponsorerne kan ikke længere fortsætte deres daglige rutine. Det her er krig og i krig må man opføre sig derefter.

En af den iransk-støttet terrorgruppe Hamas’ talsmænd, hyldede terrorangrebet.

I skrivende stund har terrorkrigen mod Israel kostet 34 menneskeliv siden nytår.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem