Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Terrordræbte Meir blev begravet på sin fødselsdag

I dag begravede Tal Tamari sin mand Meir på hans fødselsdag. Ved siden af Tal sidder deres 3-årige datter. På ryggen bærer Tal deres 1-årige barn. (Foto: Shir Torem/Flash90)
I dag begravede Tal sin mand på hans fødselsdag. Ved begravelsen var også parrets små børn som sagde farvel til deres far.

I går blev Meir Tamari dræbt i terrorangreb i Judæa og Samaria. I dag blev han begravet på sin fødselsdag, han blev 32 år – han efterlader sig kone og to små børn, skriver Times of Israel.

– Du ville være fyldt 32 år i dag. I stedet for at ønske dig tillykke med fødselsdagen, endte jeg alene med børnene, sagde enken Tal Tamari ved begravelsen.

Med sin tre-årige datter i armene og sin et-årige søn på ryggen kæmpede hun for at holde tårerne tilbage, da hendes mand blev begravet.

– Det giver ingen mening, at vores børn ikke får set deres lys, opleve mere af dig, vokse med dig og lære af din venlighed, din ærlighed og din vilje til at hjælpe andre. Det er en helt ufattelig virkelighed, sagde hun.

Meir Tamari var på vej til bosættelsen Homesh, hvor han boede, da terrorister fra Al-Aqsa Martyr Brigaderne kørte op på siden af ​​hans bil og begyndte at skyde. Selvom Tamari blev alvorlig såret, lykkedes det ham at køre til bosættelsen, hvor han fik hurtig hjælp af sikkerhedsvagter.

Desværre stod hans liv ikke til at redde, og han døde kort tid efter på hospitalet. Terroristerne bag angrebet er stadig på fri fod. Store styrker leder efter terroristerne. Tamiri blev årets 20’ende terroroffer, som betalte med livet for palæstinensisk terror.

* Al-Aqsa-martyrbrigaderne er en koalition af væbnede grupper/terrorgrupper tilknyttet Fatah – partiet bag de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark og andre donorlande finansierer via deres skatteydere. Sammen med den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), har Al-Aqsa martyrbrigaderne begået flere terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Tal Tamari er blevet enke i en meget tidlig alder og står nu tilbage med et barn på et år og et barn på tre år. (Foto: Falsh90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem