Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel angrebet af mere end 970 raketter fra Gaza

Forældre beskytter deres barn med egen krop under raketangreb mod Syd-Israel fra Gaza i 2014. Årtiers raketangreb fra den Hamas-kontrolleret enklave har sat fysiske og psykiske ar på indbyggerne. (Foto: Israel Ministry of Foreign Affairs: https://www.flickr.com/photos/israel-mfa/, 20. juli 2014, flickr)
Raketangrebene mod Israel fortsætter.

De seneste par dage har raketterne bogstaveligt talt, regnet ned over Israel.

Siden den seneste opgørelse fra Israels forsvarshær (IDF) i dag, er antallet af raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza mod Israel steget yderligere.

Ifølge IDFs opgørelse, der ikke er helt opdateret nu, krydsede 761 raketter grænsen ind i Israel, mens 181 raketter eksploderede i Gaza – se også hvordan fejlskudte raketangreb har kostet liv i Gaza, inkl. flere børn.

Israels missilforsvarssystem Iron Dome nedskød 296 raketter, svarende til 91% af raketterne. Israels nye luftforsvarssystem David’s Sling, fik sin debut og nedskød en raket på vej mod Tel Aviv og en på vej mod Jerusalem. Flere raketter er eksploderet i byer, en israeler blev dræbt, flere er blevet såret, mange er bblevet behandlet for chok og angst og ødelæggerne er omfattende.

Flere raketter eksploderede i åbne områder uden at forårsage skader.

IDF tilføjer at de har udført luftangreb mod 254 mål tilhørende den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad i Gaza.

I skrivende stund fortsætter raketangrebene mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem