Forældre beskytter deres barn med egen krop under raketangreb mod Syd-Israel fra Gaza i 2014. Årtiers raketangreb fra den Hamas-kontrolleret enklave har sat fysiske og psykiske ar på indbyggerne. (Foto: Israel Ministry of Foreign Affairs: https://www.flickr.com/photos/israel-mfa/, 20. juli 2014, flickr)

Israel angrebet af mere end 970 raketter fra Gaza

Raketangrebene mod Israel fortsætter.

De seneste par dage har raketterne bogstaveligt talt, regnet ned over Israel.

Siden den seneste opgørelse fra Israels forsvarshær (IDF) i dag, er antallet af raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza mod Israel steget yderligere.

Ifølge IDFs opgørelse, der ikke er helt opdateret nu, krydsede 761 raketter grænsen ind i Israel, mens 181 raketter eksploderede i Gaza – se også hvordan fejlskudte raketangreb har kostet liv i Gaza, inkl. flere børn.

Israels missilforsvarssystem Iron Dome nedskød 296 raketter, svarende til 91% af raketterne. Israels nye luftforsvarssystem David’s Sling, fik sin debut og nedskød en raket på vej mod Tel Aviv og en på vej mod Jerusalem. Flere raketter er eksploderet i byer, en israeler blev dræbt, flere er blevet såret, mange er bblevet behandlet for chok og angst og ødelæggerne er omfattende.

Flere raketter eksploderede i åbne områder uden at forårsage skader.

IDF tilføjer at de har udført luftangreb mod 254 mål tilhørende den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad i Gaza.

I skrivende stund fortsætter raketangrebene mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp