Sådan ser det ud når terrorister i Hamas-kontrolleret Gaza affyrer raketter mod Israel. Her er det den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), under deres angreb af Israel med over 1.100 raketter fra tæt befolkede områder i Gaza, 7. august 2022. (Foto: Flash90)

Mindst fire civile dræbt i Gaza af Palæstinensisk Islamisk Jihads fejlskudte raketter

Terrorgrupper i Hamas-kontrolleret Gaza har ingen respekt for menneskeliv.

I skrivende stund har den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), i Hamas-kontrolleret Gaza angrebet Israel med mere end 500 raketangreb og mortergranater.

Mens raketangrebene mod Israel fortsætter og Israels forsvarshær bomber terrorinfrastruktur i Gaza, viser en opgørelse, at mindst 100 PIJ raketter er eksploderet i Gaza og har kostet liv, inkl. flere børn.


En af de fejlskudte PIJ-raketter eksploderede i Beit Hanon i den nordlige del af Gaza – det kostede 16-årige Rami Shadi Hamdan og 51-årige Ahmed Muhammad a-Shabaki livet.

I et andet tilfælde eksploderede en PIJ-raket i Gaza By – det kostede 10-årige Layan Bilal Mohammad Abdullah Mdoukh og 16-årige Yazan Jawdat Fathi Elayyan livet.

Det er ikke første gang raketangreb fra Gaza på vej mod israelske byer, i stedet eksploderer i Gaza. I august 2022 eksploderede flere PIJ raketter også i Gaza og kostede flere civile livet.

Samme skæbne led flere indbyggere i Gaza også i maj 2021, da enklavens største terrorgruppe Hamas, forsøgte at angribe Israel og raketterne i stedet eksploderede i Gaza.

Både i 2022 og 2021 blev de fleste palæstinensiske civile dræbt af fejlskudte terrorraketter på vej mod Israel.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp