Her ses flammer og røg efter israelsk luftangreb i Gaza, 3. maj 2023. (Foto: Flash90)

Endnu en terrorleder dræbt i israelsk luftangreb

Terrorlederen Ali Ghali havde ansvaret for de flere hundrede raketter den iransk-støttet terrorgruppe, Palæstinensisk Islamisk Jihad har affyret mod Israel. Intet tyder på en våbenhvile er på vej.

I skrivende stund er Israel blevet angrebet af mere end 500 raketangreb og mortergranater fra Hamas-kontrolleret Gaza. Over 1,5 millioner israelere har siddet i beskyttelsesrum. De fleste raketter blev nedskudt af Israels missilforsvarssystem Iron Dome, men flere raketter slap igennem og har ramt flere boliger i tæt befolkede områder. Flere israelere blev såret mens de løb i sikkerhed, mange har fået behandling for chok og angstanfald. Flere boliger og en børnehave er blevet skadet.

Alt tyder på at raketangrebene alene udføres af enklavens næststørste terrorgruppe – iransk-støttet Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ). Samtidig bomber Israels forsvarshær (IDF) terrorinfrastruktur i enklaven. Raketangrebene mod Israel er en hævn over at IDF dræbte tre højtstående PIJ-terrorledere.

Nu er endnu en PIJ-terrorleder blevet dræbt i israelsk luftangreb.

PIJ-terrorleder Ali Ghali, der ledte terrorgruppens raketstyrker og to andre PIJ-medlemmer blev dræbt i israelsk luftangreb: – Ghali var ansvarlig for at organisere og udføre raketangreb mod israelsk territorium, inkl. de seneste raketangreb, udtaler IDF.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp