Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Endnu en terrorleder dræbt i israelsk luftangreb

Her ses flammer og røg efter israelsk luftangreb i Gaza, 3. maj 2023. (Foto: Flash90)
Terrorlederen Ali Ghali havde ansvaret for de flere hundrede raketter den iransk-støttet terrorgruppe, Palæstinensisk Islamisk Jihad har affyret mod Israel. Intet tyder på en våbenhvile er på vej.

I skrivende stund er Israel blevet angrebet af mere end 500 raketangreb og mortergranater fra Hamas-kontrolleret Gaza. Over 1,5 millioner israelere har siddet i beskyttelsesrum. De fleste raketter blev nedskudt af Israels missilforsvarssystem Iron Dome, men flere raketter slap igennem og har ramt flere boliger i tæt befolkede områder. Flere israelere blev såret mens de løb i sikkerhed, mange har fået behandling for chok og angstanfald. Flere boliger og en børnehave er blevet skadet.

Alt tyder på at raketangrebene alene udføres af enklavens næststørste terrorgruppe – iransk-støttet Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ). Samtidig bomber Israels forsvarshær (IDF) terrorinfrastruktur i enklaven. Raketangrebene mod Israel er en hævn over at IDF dræbte tre højtstående PIJ-terrorledere.

Nu er endnu en PIJ-terrorleder blevet dræbt i israelsk luftangreb.

PIJ-terrorleder Ali Ghali, der ledte terrorgruppens raketstyrker og to andre PIJ-medlemmer blev dræbt i israelsk luftangreb: – Ghali var ansvarlig for at organisere og udføre raketangreb mod israelsk territorium, inkl. de seneste raketangreb, udtaler IDF.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem