Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

15-årig terrorist bag skudangreb i Jerusalem anholdt i PA-kontrolleret Nablus

Her ses israelsk politi mens de undersøger bilen som de to israelere sad i, da en terrorist i morges skød dem på klods hold, (Foto: Flash90)
Efter terroristen havde skudt to israelere på klods hold med maskinpistol tog han i skole.

I går blev to israelske mænd såret i skud-terrorangreb i Sheikh Jarrah i Øst-Jerusalem.

I klippet ses terroristen skyde de to mænd på klods hold med maskinpistol mens de sidder i deres bil:

I dag blev den 15-årige terrorist anholdt af Israels forsvarshær (IDF) i samarbejde med Israels grænsepoliti og Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet, skriver Jerusalem Post.

IDF-soldater, israelske grænsepolitibetjente og Shin Bet-sikkerhedsagenter ind i byen Nablus i Judæa og Samaria (Vestbredden), der kontrolleres af de palæstinensiske myndigheder (PA), for at fange terroristen.

PA har igennem længere tid mistet kontrollen over flere af sine byer (fx Jenin og Nablus) i Judæa og Samaria hvor terrorgrupper har taget over og nu truer Israels sikkerhed

Terroristen kommer fra landsbyen Askar tæt på Nablus – efterforskningen fortsætter, udtales der i fælles pressemeddelelse.

Ingen kom til skade under anholdelsen.

De to terrorofre var på vej hjem fra morgenbøn, da terroristen skød dem på klods hold med maskinpistol.

Terroristen smed sit våben og flygtede fra stedet til fods. Ifølge den israelske nyhedskanal N-12, tog teeange-terroristen i skole

I skrivende stund har mindst 19 personer, inkl. flere børn, kvinder, en ukrainer og en italiensk turist betalt med livet i terrorangreb mod Israel. Endnu flere er blevet såret, mange af dem alvorligt og utallige familier er blevet ødelagt af terrorens konsekvenser.

I 2022 kostede terror mindst 32 personer livet – heraf flere børn, kvinder og ukrainere. Året blev det blodigste terror-år siden 2008.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem