Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Terrorangrebet har reduceret vores familie fra syv til fire

48-årige Lucy og hendes to døtre, Rina på 15 og Maia på 20 blev skudt af mindst 20 Kalashnikov-skud af terrorister mens de sad forsvarsløse i deres bil. (Foto: Privat).
Den 7. april skød terrorister 48-årige Lucy og hendes døtre Rina på 15 samt Maia på 20 med mindst 20 Kalashnikov-skud mens de sad forsvarsløse i deres bil.

Lucy Dee på 48 blev kritisk såret da palæstinensiske terrorister skød mod bilen hun sad i med sine to døtre (Rina på 15 og Maia på 20 år) ​​den 7. april. Rina og Maia blev dræbt på stedet, mens deres mor kæmpede for livet i flere dage på Hadassah-hospital. I går kom den triste meddelelse om at Lucy var bukket under for sine kvæstelser, skriver Jerusalem Post.

– Trods intensiv kamp for Lucy’s liv, må vi desværre meddele at hun er død af sine alvorlige kvæstelser, udtalte hospitalet i går.

Hennes døtre ble begravet dagen før, med tusenvis til stede.

Lucy og hendes døtre blev skudt af palæstinensiske terrorister mens de kørte på vej 57 i Judæa og Samaria (Vestbredden9. Bilen med de tre israelske kvinder crashede under beskydningen. Terroristerne gik helt hen til bilen med de forsvarsløse kvinder og affyrede mindst Kalashnikov-skud mod kvinderne.

– Vores familie på syv er nu blevet en familie på fire, udtaler Lucy’s mand og pigernes far, rabbiner Leo Dee.

Familien har besluttet at donere Lucy’s organer for at hjælpe andre.

Terroristerne som begik det brutale terrorangreb er ikke fanget endnu.

I skrivende stund har 19 personer betalt med livet for palæstinensisk terror i 2023.

I 2022 som blev det værste terrorår i Israel siden 2008, kostede palæstinensisk terror mindst 32 personer livet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem