Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

To søskende dræbt i terrorangreb – deres mor blev alvorlig såret

Her ses IDF-soldater og redningsfolk ved bilen hvor to israelske søskende i 20'erne blev dræbt og deres 48-rige mor blev alvorlig såret, mens de sad forsvarsløse i deres crashede bil og blev skudt af mindst 22 Kalashnikov-skud af terrorister. (Foto: Flash90)
Endnu en israelsk familie ramt af ufattelig tragedie. De seneste måneder har 17 israelere betalt med livet i terrorangreb.

I dag blev to unge søskende i 20’erne dræbt i terrorangreb, deres 48-årige mor som også sad i bilen, blev alvorlig såret i skudterrorangreb mens de kørte på vej 57 i Judæa og Samaria (Vestbredden). Bilen med de tre terrorofre crashede efter terrorister skød mod dem, skriver Ha’aretz.

Terroristerne affyrede 22 skud med en Kalashnikov-riffel efter bilen crashede og de tre kvinder sad forsvarsløse i bilen.

Israels forsvarshær (IDF) udtaler at de leder efter terroristerne som begik terrorangrebet.

Terrorangrebet sker midt i en ekstra spændt periode med massive raketangreb fra Libanon og Gaza mod flere israelske byer

IDF har indsat flere reservister – i skrivende stund har 17 israelere betalt med livet for palæstinensisk terror de seneste måneder.

De to søskende som blev dræbt i dag i terrorangrebet, er det tredje søskendepar i 2023, som har betalt med livet i terrorangreb mod israelere.

Brødrene Hillel (21) og Yagel Yaniv (19) blev skudt og dræbt mens de kørte igennem byen Huwara i Judæa og Samaria (Vestbredden) 26. februar. De to små brødre Yaakov Yisrael Paley (5) og Asher Menahem Paley (7) blev dræbt i bil-terrorangreb i Jerusalem mens de ventede på bussen med deres forældre den 10. februar.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem