Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Du var med til at betale for Fatah hyldest af børnemorder

I fredags døde 6-årige Yaakov efter bil-terrorangreb. I lørdags døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser. (Foto: Skærmdump, PMW)
I fredags døde 6-årige Yaakov efter bil-terrorangreb. I lørdag døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser. (Foto: Skærmdump, PMW)
Fredag blev 6-årige Yaakov dræbt, lørdag døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser efter bil-terrorangreb i Jerusalem. Fatah, de palæstinensiske myndigheder (PA) og terrorgruppen PFLP hyldede terroristen som helt.

Fredag eftermiddag ventede 6-årige Yaakov Yisrael Paley og 8-årige Asher Menachem Paley sammen med deres forældre og søskende på bussen i Jerusalem. En palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem kørte ind i familien og de andre ventende passagerer ved busstoppestedet – 6 årige Yaakov og 19-årige Alter Shlomo Lederman blev dræbt på stedet, 8-årige Asher blev kritisk såret. En israelsk politimand skød terroristen Hussein Karake og stoppede hans bil-terrorangreb, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Du har været med til at finansiere de palæstinensiske myndigheders (PA) og Fatahs hyldest af børnemorderen via dansk PA-bistand

Også terrorgruppen PFLP hyldede børnemorderen som en martyr.

Fatah-bevægelsen i Deheisheh lovpriste Martyr Hussein via højttalerne i moskeerne, en Fatah-talsmand hyldede terroristen for at fortsætte i andre terroristers fodspor med PA-eufemismen “Martyrsøgende”: – [Karake er] en søn af Deheisheh-flygtningelejren, en martyriumsøgende, som fortsætter vejen for de martyrer, der kom før ham. [PA’s officiele dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 11. februar 2023]

PA’s officielle dagblad ignorerede at Karake blev skudt efter han begik et blodigt terrorangreb og skrev i stedet: – I går, fredag [feb. 10, 2023], blev unge Hussein Khaled Karake, 32, skudt af bosættere og døde en martyr. [PA’s officielle dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 11. februar 2023]

Terrorgruppen PFLP hyldede også Karake, der efter alt at dømme var PFLP-medlem.

Du kan læse et længere uddrag af PA’s hyldest af børnemorderen her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem