I fredags døde 6-årige Yaakov efter bil-terrorangreb. I lørdags døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser. (Foto: Skærmdump, PMW)
I fredags døde 6-årige Yaakov efter bil-terrorangreb. I lørdag døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser. (Foto: Skærmdump, PMW)

Du var med til at betale for Fatah hyldest af børnemorder

Fredag blev 6-årige Yaakov dræbt, lørdag døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser efter bil-terrorangreb i Jerusalem. Fatah, de palæstinensiske myndigheder (PA) og terrorgruppen PFLP hyldede terroristen som helt.

Fredag eftermiddag ventede 6-årige Yaakov Yisrael Paley og 8-årige Asher Menachem Paley sammen med deres forældre og søskende på bussen i Jerusalem. En palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem kørte ind i familien og de andre ventende passagerer ved busstoppestedet – 6 årige Yaakov og 19-årige Alter Shlomo Lederman blev dræbt på stedet, 8-årige Asher blev kritisk såret. En israelsk politimand skød terroristen Hussein Karake og stoppede hans bil-terrorangreb, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Du har været med til at finansiere de palæstinensiske myndigheders (PA) og Fatahs hyldest af børnemorderen via dansk PA-bistand

Også terrorgruppen PFLP hyldede børnemorderen som en martyr.

Fatah-bevægelsen i Deheisheh lovpriste Martyr Hussein via højttalerne i moskeerne, en Fatah-talsmand hyldede terroristen for at fortsætte i andre terroristers fodspor med PA-eufemismen “Martyrsøgende”: – [Karake er] en søn af Deheisheh-flygtningelejren, en martyriumsøgende, som fortsætter vejen for de martyrer, der kom før ham. [PA’s officiele dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 11. februar 2023]

PA’s officielle dagblad ignorerede at Karake blev skudt efter han begik et blodigt terrorangreb og skrev i stedet: – I går, fredag [feb. 10, 2023], blev unge Hussein Khaled Karake, 32, skudt af bosættere og døde en martyr. [PA’s officielle dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 11. februar 2023]

Terrorgruppen PFLP hyldede også Karake, der efter alt at dømme var PFLP-medlem.

Du kan læse et længere uddrag af PA’s hyldest af børnemorderen her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp