Her besøger Avraham Paley for første gang sine små sønners grave efter han blev udskrevet af hospitalet. Avraham blev alvorlig såret ved bil-terrorangrebet 10. februar som kostede hans to drenge og en nygift ung mand livet. (Foto: Twitter)

Her besøger far for første gang sine små sønners grave efter terrorangreb

Du kan være sikker på at danske medier ikke vil vise det hjerteskærende billede af Avraham, der græder over sine små sønners grave efter de blev dræbt i terrorangreb.

Den 10. februar ventede 6-årige Yaakov Yisrael Paley og 8-årige Asher Menachem Paley sammen med deres forældre og søskende på bussen i Jerusalem. En palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem kørte ind i familien og de andre ventende passagerer ved busstoppestedet – 6 årige Yaakov og 19-årige Alter Shlomo Lederman blev dræbt på stedet, 8-årige Asher blev kritisk såret og døde efterfølgende af sine kvæstelser. En israelsk politimand skød terroristen Hussein Karake og stoppede hans bil-terrorangreb. Terrorangrebet blev hyldet af Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), der får milliarder af danske skattekroner.

I fredags døde 6-årige Yaakov efter bil-terrorangreb. I lørdags døde hans 8-årige storebror Asher af sine kvæstelser. (Foto: Skærmdump, PMW)
6-årige Yaakov og hans 8-årige storebror Asher blev dræbt i bil-terrorangrebet den 10. februar, mens de ventede på bussen med deres forældre. (Foto: Skærmdump, PMW)

Yaakov og Ashers far blev alvorlig såret ved terrorangrebet og vidste derfor ikke at han havde mistet sine to små sønner.

Nu har han fået den hjerteskærende besked – på billedet ses han sidde grædende i kørestol ved sine sønners grave:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp