Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel fordobler tilbageholdt beløb for at få PA til at stoppe udbetaling af terrorløn

Venner og familie græder under begravelsen af ​​Tadasa Tashume Ben Ma'ade den 27. nov 2022. Tadese bukkede under for sine kvæstelser efter han blev kritisk såret i bombeangrebet. (Foto: Flash90)
Israels finansminister Bezalel Smotrich: - De palæstinensiske myndigheder (PA) finansierer terrorister. Nu siger staten Israel at nok er nok. Israelske borgere vil ikke være en del af farcen.

I dag kunne MIFF fortælle at 75-årige Shimon bukkede under for sin kvæstelser, 8 måneder efter han blev alvorlig såret under økse-terrorangreb på Israels fødselsdag den 5. maj 2022. Ved det brutale økse-angreb blev 3 israelske småbørns-fædre hugget ihjel foran deres små børn.

Terroristerne som begik angrebet kan se frem til at få op mod 14 millioner kroner i terrorløn af de palæstinensiske myndigheder som tak for at myrde 3 fædre, en bedstefar, flere hårdt sårede og mærke små børn for livet.

Præcis et år før økse-terrorangrebet, havde Danmark mulighed for at stoppe misbrug af dansk bistand til terrorløn som belønning for at dræbe israelere. Alligevel valgte et flertal i Folketinget at lade misbruget fortsætte. Se hvor mange penge Danmark giver PA i 2021-2025.

Nu har Israels finansminister Bezalel Smotrich underskrevet en beslutning som vil fordoble beløbet Israel trækker fra de palæstinensiske myndigheders (PA) skatteindtægter i protest over at PA fortsætter med at belønne dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden med terrorløn (Pay for Slay), skriver Jerusalem Post.

– I går underskrev jeg beslutningen som vil fordoblede beløbet, udtaler finansminister Smotrich til medierne i forbindelse med at Israel har tilbageholdt 100 millioner Shekel i PA-skatteindtægter (svarende til omkring 200 millioner kroner).

– PA finansierer terrorister, og nu siger staten Israel at nok er nok, udtaler Smotrich og tilføjer: – Israelske borgere vil ikke være en del af farcen.

Tiltaget kom en dag efter USA’s udenrigsminister Antony Blinken besøgte Israel og opfordrede premierminister Benjamin Netanyahu til ikke at gennemføre beslutninger som kan svække PA.

Finansministerens beslutning ligger i tråd med sikkerhedskabinettets beslutning i sidste uge om at øge beløbet Israel fratrækker PA’s skatteafgifter, som Israel jf. Oslo-aftalerne, er forpligtet til inddrive på vegne af PA og derefter overføre til dem.

Israels beslutning sker i protest over PAs klage til FN, som efterfølgende indgav anmodning om, at Den Internationale Domstol skulle afgive en rådgivende udtalelse om lovligheden af Israels tilstedeværelse i Judæa og Samaria (Vestbredden). Jf. Oslo-aftalerne har PA fuld kontrol over Område A og B, mens Israel har fuld kontrol over Område C i Judæa og Samaria. Israels bosættelser som alle ligger i Område C, er lovlige jf. folkeretten.

Israel protesterer også over at PA fortsætter med at udbetale terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden.

Udover at fordoble beløbet, der fratrækkes fra PA’s skatteindtægter, arbejder Netanyahus nye regering også på en ny lov som vil kunne fratage arabiske-israelere deres statsborgerskab, hvis de modtager terrorløn fra PA.

Efter en dom i retten og sikkerhedskabinettets beslutning, vil israelske familier som har mistet deres kære i terrorangreb blive erstattet økonomisk.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem