Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vil fratage terrorister statsborgerskab

Her ses den palæstinensiske terrorist Karim Younis blive modtaget som helt i sin hjemby Ar'ara i Nord-Israel, efter han blev frigivet fra israelsk fængsel for at kidnappe og myrde israelsk soldat i 1980. Vedtages det nye lovforslag, ville Younis være blevet frataget sit israelske statsborgerskab og deporteret til de palæstinensiske myndigheders selvstyreområder i Judæa og Samaria. (Foto: Flash90)
Der er stor politisk opbakning til lovforslag om at terrorister mister deres opholdstilladelse og statsborgerskab.

En komité i Israels parlament (Knesset) har godkendt første behandling af nyt lovforslag som vil fratage terrorister der belønnes med terrorløn (Pay for Slay) af de palæstinensiske myndigheder (PA) for at myrde israelske børn, kvinder og mænd, deres opholdstilladelse eller deres israelske statsborgerskab.

Vedtages lovforslaget, vil det betyde at terrorister med israelsk statsborgerskab som får udbetalt terrorløn fra PA, kan blive frataget deres statsborgerskab i en juridisk proces hvor Israels indenrigsminister sender forespørgelse til domstolen, der efterfølgende enten godkender eller afslår forespørgelsen.

Debatten er igen blevet aktuel efter den palæstinensiske terrorist Karim Younis primo januar blev løsladt fra fængslet efter 40 års fængsel for sammen med sine fætre at kidnappe og myrde israelsk soldat. Younis har israelsk statsborgerskab og blev efter sin løsladelse, modtaget som helt i sin hjemby Ar’ara i Nord-Israel. Younis viftede med de palæstinensiske myndigheders flag og hyldede terror mod israelere.

Vedtages det nye lovforslag kunne Younis i stedet have mistet sit statsborgerskab og de rettigheder der følger med.

Den juridiske proces om statsborgerskab skal fratages eller je, skal foregå mens terroristen afsoner i fængslet. Når har afsonet sin fængselsdom, bliver han ikke løsladt til Israel, men til de områder, der kontrolleres af det palæstinensiske selvstyre – dvs. Område A & B i Judæa og Samaria (jf. Oslo-aftalerne indgået mellem parterne primo 1990’erne har Israel kontrol over Område C).

Lovforslaget blev i sin tid udtænkt at den israelske organisation Palestinian Media Watch (PMW), der i årevis har arbejdet på at afdække, hvordan de palæstinensiske myndigheders (PA) “lønskala” til dømte terrorister fungerer.

PA’s terrorløn fungerer på den måde at jo værre et terrorangreb terroristen gennemfører og jo længere fængselsstraf terroristen får, jo flere penge får terroristen i terrorløn af PA. Bemærk at PA ikke kun udbetaler terrorløn til egne indbyggere. PA giver faktisk et “løntillæg” til arabiske-israelere som lever i Israel, har israelsk statsborgerskab og nyder godt af Israels sundhedsvæsen, skolesystem, demokratiske system og meget andet.

– De palæstinensiske myndigheder ser alle terrorister, inkl. arabisk-israelske terrorister, som deres soldater. De kan ikke sende en soldat i krig uden også at tage sig af hans/hendes familie. Terroristerne ser sig selv som palæstinensiske soldater, og når de beder om og modtager penge fra PA som belønning for deres terrorhandlinger, fuldfører de cyklussen, udtaler Maurice Hirsch, advokat og juridisk leder i PMW.

Maurice Hirsch leder Palestinian Media Watch (PMW) juridiske afdeling. (Foto: Flash90)

Her et et eksempel på hvordan PA’s terrorløn til dømte terrorister fungerer:

3 israelske småbørnsfædre, Yonatan Havakuk, Boaz Gol og Ben Yiftah blev hugget ihjel foran deres små børn i økse-terrorangreb begået af palæstinensiske terrorister under fejring af Israels fødselsdag 5. maj 2022 – 16 børn mistede deres far ved det brutale angreb, flere blev alvorligt såret og utallige blev mærket på krop og sjæl for livet.

Terroristerne som begik økse-angrebet vil få udbetalt omkring 14 millioner kroner i terrorløn af PA, hvis terroristerne lever til de bliver 80 år! Hør debatten i Folketinget om hvordan PA misbruger dansk bistand til terrorløn og hvorfor et flertal valgte at lade misbruget fortsætte.

14 millioner kroner for at hugge 3 israelske fædre ihjel foran deres små børn – PA’s terrorlønninger starter med en “minimumsløn” på omkring 2.800 kroner pr måned, i takt med terroristen får “lønforhøjelse”, ender terrorlønnen med at stige til over 23 tusind kroner pr måned! De fleste terrorister sidder i fængsel resten af livet og har derfor ikke brug for de mange penge, men deres familier nyder godt af de mange millioner kroner som strømmer ind på kontoen.

PMW mener det er berettiget at fratage arabisk-israelske terrorister deres statsborgerskab når de får udbetalt terrorløn af PA:

– Det du har her er soldater fra en fremmed og fjendtlig enhed. I den slags tilfælde er det absolut berettiget at fratage dem deres statsborgerskab. I 12 europæiske lande er blot det at tilslutte sig væbnede styrker i andre lande, grundlag for at blive frataget sit statsborgerskab, fortæller Maurice Hirsch og fortsætter.

– Her handler det ikke blot om at tilslutte sig en udenlandsk hær, men om at kæmpe for og udføre terrorhandlinger på vegne af en udenlandsk hæren og blive belønnet økonomisk for sine terrorhandlinger.

Ifølge Hirsch har 106 ud af Knessets 120 medlemmer allerede udtrykt deres støtte til lovforslaget. Israels Arbejderparti overvejer også at støtte lovforslaget. Sker det, vil lovforslaget passere med 110 mod 10 stemmer.

I skrivende stund sidder 1000 arabiske-israelere i fængsel for terror. Af dem er 300 israelske statsborgere og 700 har opholdstilladelse.

Her ses de palæstinensiske myndigheders (PA) “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Bemærk at terrorister som lever i Jerusalem eller er israelske statsborgere, får et ekstra “løntillæg” for at myrde israelere.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem