Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Terrorbomber sprunget i Jerusalem

Mindst en person blev dræbt og 18 blev såret i to bombeangreb i to bombeangreb her til morgen. (Foto: Flash90)
15-årige Aryeh Shtsupak blev dræbt og mindst 22 er såret. Det er mange år siden Israel sidst blev udsat for den slags terrorangreb.

Her til morgen har der været to eksplosioner (to bomber) ved et busstoppested ved indgangen til Jerusalem. I skrivende stund er 15-årige Aryeh Shtsupak dræbt og mindst 22 personer er blevet såret – flere af dem alvorligt, udtaler Israels politi og ambulancetjeneste.

Israels polit oplyser at der er tale om et bombe-terrorangreb, skriver Times of Israel.

Den første bombe sprang ved Givat Shaul ved 07.00 tiden hvor mange pendler med bus ind til byen. Tolv personer blev såret ved den eksplosion – heraf to kritisk og to alvorligt. En af de kritisksårede døde senere af sine skader.

Den dræbte israelske skoledreng er 15-årige Aryeh Shtsupak.

Omkring en halv time senere sprang endnu en bombe ved Ramot som også er et travlt trafikalt knudepunkt ved indgangen til Jerusalem. Her blev tre personer lettere såret af splinter fra bomben. Flere blev behandlet på hospitalet for chok.

Bomberne som var fyldt med splinter for at maksimere skaden, menes at være blevet placeret ved busstoppestederne på forhånd og aktiveret på afstand via mobil. Politichef Kobi Shabtai udtaler at der menes at være tale om flere terrorister. Det er mange år siden Israel sidst blev angrebet af et større koordineret bombe-terrorangreb: – Det er længe siden vi sidst har været udsat for den slags terrorangreb, udtaler Shabtai.

Han opfordrer befolkningen til at være ekstra opmærksom på enhver mistænkelig genstand og at Israels politi leder efter flere bomber. Hele landet er nu overgået til ekstra sikkerhedsberedskab.

De iransk-støttede terrorgrupper Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) hylder bombeangrebene. På nuværende tidspunkt har ingen terrorgruppe taget ansvar for angrebene.

Palæstinensisk terror og dine penge

De palæstinensiske myndigheder (PA) udarbejder år efter år jihad skolepensum som oplærere palæstinensiske skolebørn i at blive terrorister og ofre livet i jihad. PA fortæller både små og større børn via skolen, medierne og børneprogrammer, at de er sat i verden for at kæmpe og ofre livet i jihad .

Palæstinensiske børn lærer at de ikke er kommet til verden for at skabe glæde, men for at dø som martyrer. De palæstinensiske børn bliver også oplært i at de og deres familier vil blive økonomisk sikretblønnet og æret i deres samfund, hvis de begår terror.

PA’s lønterror-skala giver højere løn jo værre terrorangrebet er og jo flere års fængsel terroristen idømmes. Tilbage i 2021 skabte det stor debat i Folketinget som diskuterede om dansk PA-bistand skulle stoppes så danskernes skattekroner ikke længere kunne misbruges af PA til terroropildning og terrorbelønning. Et flertal i Folketinget besluttede at lade misbruget af dine og vores skattekroner fortsætte – du kan se debatten her.

Eksempelvis kan de to terrorister der tidligere på året huggede 3 israelske fædre ihjel med økse på åben gade, foran fædrenes små børn, se frem til at få optil 14 millioner kroner i terrorløn som du er med til at finansiere via dansk PA-bistand.

De terrorister som begår de værste angreb får en højere “løn” end PA-ansatte som eksempelvis politifolk og lærere. Alt sammen finansieret af international bistand fra Danmark og andre PA-donorlande.

Her ses tydelige spor efter flere bomber sprang i Jerusalem midt i myldretiden her til morgen. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem