Stigende bekymring over at børn af palæstinensere ansat i de palæstinensiske myndigheders sikkerhedsapparat bliver terorister. (Foto: Flash90)

Hvad får børn med forældre i PA’s sikkerhedsapparat til at begå terrorangreb mod Israel?

Se eksempler på palæstinensiske terrorister hvis forældre arbejder i de palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsapparat.

Terroristen Ibrahim al-Nablusi var en del af en terrorcelle som stod bag flere skudangreb mod IDF-soldater og israelske civile. Han stod også bag skudangreb tidligere på året mod jøder ved Josefs grav udenfor Nablus. Josefs grav er hellig i jødedommen.

Tilbage i februar dræbte IDF-soldater tre medlemmer af terrorcellen i Nablus. Til at starte med, troede man at Nablusi var blandt de dræbte, men så dukkede han op til begravelsen af en af ce dræbte terrorister.

Al-Aqsa-martyrbrigaderne er en koalition af væbnede grupper/terrorgrupper tilknyttet Fatah – partiet bag de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark og andre donorlande finansierer via deres skatteydere. Sammen med den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), har Al-Aqsa martyrbrigaderne begået flere terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Han var eftersøgt af Israels forsvars hær (IDF) igennem flere år og formåede at flygte 3 gange fra IDF. I går blev han dræbt af IDF under heftige skududvekslinger i byen Nablus i Judæa og Samaria (Vestbredden), skriver den israelske nyhedskanal N-12 (artiklen er oversat fra hebraisk).

Efter terroristen blev dræbt opfordrede hans far som er oberstløjtnant i det palæstinensiske sikkerhedsapparat (tilhørende de palæstinensiske myndigheder som Danmark og andre donorlande finansierer via deres skatteydere), den yngre generation til at følge hans søn og vælge modstandens vej.

Det er ikke første gang en søn af et højtstående medlem af det palæstinensiske sikkerhedsapparat har begået terror. Faderen til Raed Hazem, der udførte terrorangrebet mod en bar på Dizingoff Street i Tel Aviv som kostede flere israelere livet, er tidligere officer i de palæstinensiske myndigheders (PA) nationale sikkerhedsapparat. Han gemmer sig fortsat i byen Jenin i Judæa og Samaria og har udtrykt støtte til sin søns terrorhandlinger.

Der tegner sig et bekymrende mønster med forældre som er en del af PA’s sikkerhedsapparat, hvis børn bliver terrorister.

Under begravelsen af den dræbte terrorist var der en tydelig kløft mellem ham som en rollemodel i det palæstinensiske samfund og virkeligheden. Flere tusind deltog i hans begravelse i Nablus i går, og i de palæstinensiske medier blev han hyldet som helt og symbol. Men al-Nablusi er meget mere end det. Mens der i Gaza dyrkes flere rollemodeller, mangler palæstinenserne i Judæa og Samaria rollemodeller. Med det i baghovedet får dyrkningen af al-Nablusi i Judæa og Samaria en helt ny betydning.

Få minutter før terroristen blev dræbt ringede han til sin mor: – Jeg elsker dig. Jeg vil være- og bliver martyr – læg ikke dine våben fra dig

IDF fandt store mængder våben i ejendommen hvor terroristen gemte sig.

Her ses terroristens mor under sønnens begravelse i går:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp