Esther Horgan var mor til seks, hun blev fundet dræbt efter hun var ude at løbe i nærheden af bosættelsen hvor hun boede. (Foto: Privat)

Terroristen bag brutalt mord på israelsk mor til seks idømt livstid

Mohammad Kabaha troede på de palæstinensiske myndigheders (PA) anti-israelske propaganda. Esther Horgen betalte med livet.

I går blev den palæstinensiske terrorist Mohammad Kabaha i dømt fængsel på livstid og en bøde på ved den militæredomstol Salem og en bøde på omkring 6,7 millioner kroner for det brutale mord på den israelske mor til 6 børn, Esther Horgen den 20. december 2020, skriver Jerusalem Post.

I oktober 2021 blev Kabaha dømt efter sin tilståelse og tiltale i februar 2021.

Ifølge anklageskriftet planlagde Kabaha angrebet i omkring seks uger. Kabaha ville blandt andet hævne sin ven Camal Abu Wae’rs død, en palæstinensisk fange, der blev syg og døde i fængsel.

Under sit forhør fortalte terroristen at han “besluttede at udføre et terrorangreb fordi en sikkerhedsfange han kendte, Kamal Abu Wa’er, ”døde i et israelsk fængsel af kræft. [Israels sikkerhedstjenester, israelsk regerings pressekontor, 4. januar 2021], skriver Palestinian Media Watch PMW) som i flere år har overvåget palæstinensiske medier.

Den palæstinensiske terrorist Kamal Abu Wa’er var idømt 6 livstidsdomme for sin medvirken til mordet på mindst 4 israelere. Mens Abu Wa’ers var syg lancerede de palæstinensiske myndigheder (PA) og Fatah opildnings-kampagner, hvor palæstinensiske topembedsmænd kom med falske beskyldninger om at Israel nægtede Abu Wa’er ordentlig medicinsk behandling. Efter Abu Wa’er døde af kræft, intensiverede PA og Fatah deres anti-israelske propaganda og kaldte hans død for “bevidst medicinsk forsømmelse.” Mohammed Kabha som myrdede Esther troede på PAs propaganda og besluttede at myrde en israeler som hævn.

Kabaha fortalte at han ledte efter et sted at udføre et angreb, han gik igennem et hul i sikkerhedsbarrieren og fandt ud af, at nogle israelere gik tur i Reihan-skoven.

Kabha fortalte at han “identificerede en jødisk kvinde, der gik alene” i skoven mens han var ved at smugle cigaretter gennem et hul i sikkerhedshegnet. Da Esther fik øje på terroristen, forsøgte hun at løbe væk og skreg. Han indhentede hende efter at have løbet omkring 15 meter, smed hende på jorden og smadrede hendes hoved gentagne gange med en stor sten, indtil hun var død.

Herefter gik terroristen hjem, tog brusebad, skiftede tøj og flygtede op til bakkerne. I løbet af få dage fandt israelske sikkerhedsstyrker terroristen og han blev anholdt.

Esthers familie og deres advokat, tidligere chefanklager for IDF i Judæa og Samaria (Vestbredden), Maurice Hirsch, roste retskendelsen, men slog samtidig ned på de palæstinensiske myndigheder (PA) over at de skaber en atmosfære af terroropildning, som tilskyndede Kabaha til at begå terrorangrebet.

“Jeg er tilfreds med, at det her er slut, og jeg ikke længere skal være i samme rum som den afskyelige terrorist,” sagde Horgens mand, Benjamin, efter domsafsigelsen, rapporterede den israelske nyhedskanal KAN News.

Udover livstidsdom og bøde blev Kabaha også idømt yderligere tre års fængsel for flere mindre anklager.

MIFF mineder om at de danske skatteydere sammen med flere PA-donorlande, årligt sender milliarder og atter milliarder af kroner i PA’s lommer, som PA efterfølgende misbruger til terroropildning, udbetaling af terrorløn til terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd, til jihad skolepensum som oplærer palæstinensiske skolebørn i at blive terrorister og ofre livet som martyrer. Det palæstinensiske samfund er gennemsyret af terroropildning og hyldest af terrorister og martyrium (det gælder både de palæstinensiske selvstyreområder (PA) i Område A og B i Judæa og Samaria og i Hamas-kontrolleret Gaza).

Den 5. maj 2021 holdt Folketinget stor debat om problemet med PA’s misbrug af dansk PA-bistand. Ved debatten blev MIFFs information om misbruget fremhævet, men trods de overvældende og vedvarende beviser på at PA misbruger dansk PA-bistand, valgte Folketinget IKKE at stoppe PA-bistanden.

I perioden 2021-2025 overfører Danmark flere milliarder kroner til PA, hvem vil monitorere hvad pengene bruges til og hvem vil sørge for at det får konsekvenser for PA, hvis misbruget af danskernes skattepenge fortsætter?

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp