Fire israelere blev myrdet og mindst to blev alvorligt såret i terrorangreb i byen Beersheba, 22. marts 2022. (Foto: Flash90)

Klassisk PA hykleri – fordømmer terrorangreb på engelsk, hylder det på arabisk

De palæstinensiske myndigheder (PA) spiller klassisk dobbeltspil ved at fordømme det seneste terrorangreb der kostede 4 israelere livet på engelsk, samtidig med de hylder angrebet på arabisk - du er med til at betale gildet via dansk PA-bistand.

I går afslørede Palestinian Media Watch (PMW), at de palæstinensiske myndigheder (PA) har været drivkraften bag den seneste bølge af otte kniv terrorangreb i løbet af ​​marts måned i Israel, skriver PMW.

Den palæstinensiske terror kulminerede i det forfærdelige terrorangreb tirsdag, hvor fire israelere blev myrdet og flere blev såret da en israelsk beduin gik til angreb med kniv mod tilfældige israelere i byen Beersheba.

PA og deres præsident Mahmoud Abbas’ Fatah-bevægelse opildner konstant til “folkelig modstand” – det er PA’s definition af kniv- og bilterror. PA viser med al tydelighed at de aktivt støtter terror mod israelere. Ikke nok med at PA ikke har fordømt terrorangrebene mod israelere, PA viste deres offentlige støtte til terroristerne og fordømte Israel for dræbe terroristerne for at stoppe terrorangrebene og redde israelske liv. Derudover hædrede PA’s officielle TV kanal og PA’s officielle avis terroristen som en “Shahid” – dvs en islamisk martyr. Alt det bliver finansieret af dine skattekroner til PA – hykleriet har stået på i flere år, alligevel fortsætter Danmark med at sende milliarder af skattekroner i PA’s lommer!

Da PA’s minister for civile anliggender Hussein al-Sheikh mødtes med Israels minister for offentlig sikkerhed, Bar-Lev blot en time efter terrorangrebet i tirsdags, sagde han, at han “var chokeret” over angrebet: “Mødet åbnes med Hussein Al-Sheikhs udtalelse til minister Bar-Lev: “Jeg er dybt chokeret over terrorangrebet.” [KAN News, 23. marts 2022]

Hussein Al-Sheikh fordømte kun terrorangrebet over for den israelske minister. PA offenliggjorde ikke en fordømmelse i deres medier, terrorangrebet der kostede 4 israelere livet og kostede 10 israelske børn en forælder, blev heller ikke fordømt af nogen officiel PA-kilde. PMW har oversat al-Sheikhs fordømmelse beregnet til israelske ører til arabisk og Tweetet den i Al-Sheikhs Tweeter feed så palæstinenserne forhåbentligt vil få øjnene op for PA’s dobbeltspil. PMW opfordrer hermed PA-ministeren til offentligt at fordømme terroren på arabisk for at vise, at hans fordømmelse er oprigtig.

MIFF ofpordrer hermed den danske regering til at kræve at PA stopper opildning til terror og udbetaling af terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Som PA donorland bør Danmark kræve at danskernes skattekroner ikke er med til direkte eller indirekte at finansiere terror.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp