Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Holocaust-overlevende blev offer for terrorraketterne fra Gaza

Naomi Perlman (91) bukkede i dag under for sine kvæstelser efter raketangreb fra Gaza i 2021. (Foto: Privat)
91-årige Naomi Perlman blev alvorligt såret da Hamas-raket ramte hendes hjem i Ashkelon og dræbte hendes indiske omsorgsperson i maj 2021. Naomis familie fortæller at hun levede i et smertehelvede 9 måneder inden hun døde.

Under Gaza-krigen i maj 2021 blev tolv personer i Israel dræbt af de over 4.300 raketter som terrorgruppen Hamas angreb landet med. 92% af ofrene i Israel var civile – en af de dræbte var 32-årige Soumya Santosh fra Indien som døde efter raketangreb mod byen Ashkelon i Syd-Israel. Santosh arbejde i Israel som ældremedarbejder.

Soumya Santosh. (Privat)

Ved raketangrebet blev den 91-årige Holocaust-overlevende Naomi Perlman som Santosh passede, hårdt såret af splinter. I dag døde Perlman efter 9 måneders smertehelvede, fortæller hendes sørgende familie, skriver Times of Israel.

Perlman blev født i Polen i 1931 og overlevede Holocaust efter familien flygtede til Ukrainien og Uzbekistan. Efter krigen, da familien kom tilbage til Polen, var byen de havde levet i ødelagt og antisemitismen som de blev udsat for var meget slem og deres ejendomme var blevet konfiskeret. I 1950 lavede familien Aliyah til Israel.

Perlman efterlader sig to børn, otte børnebørn og tolv oldebørn.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem