Politi og medicink personale på stedet hvor ung mor blev knivstukket af 14-årig palæstinensisk pige mens hendes børn så det, 8. december 2021. (Foto: Hatzalah)

Kvinde med barnevogn knivstukket i Jerusalem

Kvinden var på vej til at aflevere sine børn i skole da hun blev knivstukket af 14-årig palæstinensisk pige.

Israelsk kvinde knivstukket mens hun gik med barnevogn og sine børn på vej i skole tæt på nabolaget Sheikh Jarrah i Øst-Jerusalem, politiet efterforsker hændelsen som et terrorangreb. En 14-årig palæstinensisk pige er mistænkt for at stå bag terrorangrebet – hun blev anholdt kort tid efter terrorangrebet fandt sted på sin skole som ligger i nærheden, skriver Times of Israel.

Store politistyrker blev sendt til stedet og omfattende eftersøgning efter den mistænkte blev igangsat, oplyser israelsk politi.

Ifølge politiet knivstak den 14-årige pige den unge mor i ryggen og løb fra stedet. Den seneste tid har det været flere terrorangreb i Jerusalem. Ifølge israelske medier er dagens terrorangreb mod den unge mor, det fjerde angreb i løbet af blot 2 og en halv uge, hvilket vækker stor bekymring.

– Vi har den seneste periode set flere hændelser som denne i Jerusalem-området, siger politiets talsperson efter terrorangrebet, med henvisning til flere kniv-terrorangreb i Jerusalem og tæt på byens gamle bydel de seneste uger.

Dagens terroroffer, den 26-årige mor blev bragt til behandling på nærliggende hospital. De første meldinger lød på at hun var blevet alvorligt såret, men hospitalet har oplyst at hun heldigvis kun var blevet lettere såret og er ved bevidsthed. Den israelske kvinde blev angiveligt knivstukket mens hun gik med barnevogn og sine skolebørn på vej til at aflevere dem i deres skole i nærheden.

Så vidt vides blev kvindens børn ikke udsat for fysisk skade ved terrorangrebet. Mandag blev en israelsk sikkerhedsvagt alvorligt såret da en terrorist påkørte ham med en bil ved en kontrolpost i Judæa og Samaria (Vestbredden), lørdag blev en mand knivstukket af palæstinensisk terrorist tæt på Jerusalems gamle bydel. Ultimo november blev 27-Eliyahu Kay myrdet på klods hold af palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem som arbejdede som lærer da han gik amok med automatvåben i Jerusalems gamle bydel.

Den 17. november gik en 16-årig palæstinensisk terrorist til angreb med kniv mod to politibetjente i Jerusalems gamle bydel. Terroristen blev skudt og dræbt.

Tidligere IDF-chef Moshe «Bogie» Ya’alon siger at de mange terrorangreb viser at Israel befinder sig «midt i en ny bølge af individuel terror» (lone wolves). Han siger også at unge palæstinensere bliver hjernevasket af terrorgrupper til at udføre terrorangreb. I tre af de seneste fem terrorangreb var terroristerne teenagere.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007, har allerede glorificeret det “heroiske” terrorangreb:Facebook
Twitter
Email
WhatsApp