Israelsk politi har offentliggjort hele hændelsen da palæstinensisk terrorist den 4. dec. 2021 gik amok med kniv og stak tilfældig israeler i Jerusalem - se klippet i artiklen og døm selv. Vi har sat rød pil ved terroristen i hvidt tøj mens han knivstikker israeleren i sort tøj. Hvad ville du gøre hvis det var sket i København? (Foto: skærmdump, israelsk politi via https://twitter.com/Ostrov_A)

Hamas og Fatah beskylder Israel for ‘krigsforbrydelser’ efter terrorist blev dræbt – se klippet og døm selv

Hvad ville du gøre hvis terrorist gik amok med kniv midt i København - se klippet og døm selv.

Lørdag den 4. december blev israelsk mand stukket med kniv af palæstinensisk terrorist på åben gade i Jerusalem. Klippet nedenfor viser hele terrorangrebet filmet af overvågningskameraer – der advares om stærke billeder. Hvis du ser klippet, vil du kunne se at sikkerhedsstyrkerne kun havde få sekunder til at reagere. Det skal også bemærkes at terroristen også forsøgte at stikke en soldat inden han blev skudt og dræbt.

Se terrorangrebet og døm selv, hvad ville du gøre hvis det var i København?

Her ses den sårede israeler efter terrorangrebet – heldigvis overlever han:

Men intet af det stopper de palæstinensiske myndigheder eller palæstinensiske medier som anklager Israel for “krigsforbrydelser” efter israelske sikkerhedsstyrker skød og dræbte terroristen, skriver Israel Hayom.

Terrorangrebet i lørdags skete ved Damaskus-porten i Jerusalems gamle bydel. Israelsk politi har offentliggjort videoovervågningsklippet som tydeligt viser at terroristen angriber den tilfældigt forbipasserende israeler med kniv og herefter forsøger at stikke en israelsk soldat. Terroristen er blevet identificeret som Shulkat Salima.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007 og Fatah som er bevægelsen der kontrollere de palæstinensiske myndigheder (PA) som har fuld kontrol over Område A i Judæa og Samaria og delvis kontrol over Område B i Judæa og Samaria (jf. Oslo aftalerne indgået 1993, er de forpligtet til at samarbejde med Israel om fx sikkerhed i Område B), beskylder Israel for at “henrette” terroristen. Samme fordømmelse kom også fra flere arabiske partier i Knesset.

Se hvor mange skattekroner du og alle andre danske skatteydere giver PA i 2021-2025 HER.

Ramallahs officielle nyhedsbureau WAFA beskrev blandt andet neutraliseringen af terroristen som en “krigsforbrydelse”, og tilføjede, at måden, hvorpå “en ung palæstinensisk mand” var blevet dræbt, var “yderligere bevis for verden på israelsk besættelses forbrydelser mod vores folk.”

Terroristen (billedet) har tidligere siddet i fængsel, var PLO-medlem og opholdt sig illegalt i Jerusalem – der er en meget god grund til at Israel har sikkerhedskontroller og andre tiltag for at minimere antallet af terrorangreb i Israel.

Terrorangreb er desværre en 24/7 trussel i Israel, men myndighederne frygter nu en eskalering efter de seneste uger med stigning i antallet af terrorangreb.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp