Seks personer såret, to af dem moderat, efter raket ramte boligblok i Ashkelon. (Foto: Magen David Adom)

Raket ramte boligblok i Ashkelon

Seks civile israelere såret. Det israelske forsvar udelukker ikke landoperation i Gaza.

Det israelske forsvar udtaler at mindst 250 raketter er blevet affyret fra Gaza mod Israel fra mandag aften til tirsdag morgen. Utallige raketter er blevet nedskudt af Israels missilforsvar, Iron Dome, skriver Times of Israel.

Forsvaret udtaler at de har besvaret rakettangrebene og bombet 130 terrormål i Gaza, inklusiv en bolig tilhørende en af lederne i terrorgruppen Hamas, Hamas’ efterretningshovedkvarter, to terrortunneler, raketproduktion og et lager.

Ifølge terrorgruppen Hamas som har haft kontrollen over Gaza siden 2007, er 24 palæstinensere blevet dræbt ved de israelske angreb. Det israelske forsvar derimod siger at flere af de dræbte i Gaza er dræbt af Hamas-raketter som landede inde i den palæstinensiske enklave. Det israelske forsvar siger også at mindst 15 af de dræbte var Hamas-terrorister som affyrede raketter mod Israel. Der forventes flere rakettangreb fra Gaza i dag.

IDF-talsmann Hidai Zilberman mener at kamphandlingerne vil vare i flere dage og siger at forsvaret ikke udelukker en landoperation i Gaza.

Mandag morgen ramte en raket en boligblok i Ashkelon med 120.000 indbyggere. Mindst seks personer blev såret ved angrebet. To af de sårede er i moderat tilstand, mens fire er lettere såret.

Flere israelere er blevet behandlet på hospitalerne for chok og angstanfald.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp