Raket ramte boligblok i Ashkelon

Seks civile israelere såret. Det israelske forsvar udelukker ikke landoperation i Gaza.
Seks personer såret, to af dem moderat, efter raket ramte boligblok i Ashkelon. (Foto: Magen David Adom)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det israelske forsvar udtaler at mindst 250 raketter er blevet affyret fra Gaza mod Israel fra mandag aften til tirsdag morgen. Utallige raketter er blevet nedskudt af Israels missilforsvar, Iron Dome, skriver Times of Israel.

Forsvaret udtaler at de har besvaret rakettangrebene og bombet 130 terrormål i Gaza, inklusiv en bolig tilhørende en af lederne i terrorgruppen Hamas, Hamas’ efterretningshovedkvarter, to terrortunneler, raketproduktion og et lager.

Ifølge terrorgruppen Hamas som har haft kontrollen over Gaza siden 2007, er 24 palæstinensere blevet dræbt ved de israelske angreb. Det israelske forsvar derimod siger at flere af de dræbte i Gaza er dræbt af Hamas-raketter som landede inde i den palæstinensiske enklave. Det israelske forsvar siger også at mindst 15 af de dræbte var Hamas-terrorister som affyrede raketter mod Israel. Der forventes flere rakettangreb fra Gaza i dag.

IDF-talsmann Hidai Zilberman mener at kamphandlingerne vil vare i flere dage og siger at forsvaret ikke udelukker en landoperation i Gaza.

Mandag morgen ramte en raket en boligblok i Ashkelon med 120.000 indbyggere. Mindst seks personer blev såret ved angrebet. To af de sårede er i moderat tilstand, mens fire er lettere såret.

Flere israelere er blevet behandlet på hospitalerne for chok og angstanfald.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHundredvis såret under Jerusalemsdag
Næste artikelTruer arabere som sælger ejendom til jøder i Jerusalem
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise