Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Flere terrorledere dræbt i luftangreb

To terrorledere fra Islamisk Jihad blev dræbt i et præcisionsangreb mod leiligheden de befandt sig i.
Samtidigt tæppebombes flere israelske byer af raketter fra Gaza.

Kamphandlingerne mellem Israel og terrorgrupper i Gaza fortsætter med fuld styrke. Over 350 raketter er i skrivende stund blevet affyret mod civilbefolkningen i Israel – raketangrebene fortsætter. Flere boligblokke er ramt og mindst 31 israelere er såret ved angrebene, derudover er mange israelere blevet behandlet for chok og angstanfald på hospitaler. Raketangrebene får langvarige konsekvenser for israelernes mentale helbred.

Lige nu er der kraftige raketangreb mod byerne Ashkelon og Ashdod. Der rapporteres om at flere af raketterne har ramt byerne – blandt andet er en skole i Ashkelon blevet ramt.

Det israelske forsvar har besvaret rakettangrebene ved at bombe over 130 terrormål i Gaza. Tirsdag eftermiddag er der meldinger om at to ledere i terrorgruppen Islamisk Jihad er dræbt i et israelsk luftangreb.

Også mandag blev en terrorleder dræbt i luftangreb. Ifølge terrorgruppen Hamas som har haft kontrollen over Gaza siden 2007, er 25 personer dræbt i de israelske luftangreb. Det israelske forsvar siger at de fleste af de dræbte, mindst 15, var terrorister som affyrede raketter mod Israel.

Der er også kommet meldinger om dræbte børn i konflikten. Det israelske forsvar siger at flere børn er blevet dræbt af Hamas-raketter som landede inde i Gaza.

Flere raketter har ramt byerne Ashdod og Ashkelon i Syd-Israel. Her har en raket ramt et boligområde i Ashdod.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem