Flere terrorledere dræbt i luftangreb

Samtidigt tæppebombes flere israelske byer af raketter fra Gaza.
To terrorledere fra Islamisk Jihad blev dræbt i et præcisionsangreb mod leiligheden de befandt sig i.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Kamphandlingerne mellem Israel og terrorgrupper i Gaza fortsætter med fuld styrke. Over 350 raketter er i skrivende stund blevet affyret mod civilbefolkningen i Israel – raketangrebene fortsætter. Flere boligblokke er ramt og mindst 31 israelere er såret ved angrebene, derudover er mange israelere blevet behandlet for chok og angstanfald på hospitaler. Raketangrebene får langvarige konsekvenser for israelernes mentale helbred.

Lige nu er der kraftige raketangreb mod byerne Ashkelon og Ashdod. Der rapporteres om at flere af raketterne har ramt byerne – blandt andet er en skole i Ashkelon blevet ramt.

Det israelske forsvar har besvaret rakettangrebene ved at bombe over 130 terrormål i Gaza. Tirsdag eftermiddag er der meldinger om at to ledere i terrorgruppen Islamisk Jihad er dræbt i et israelsk luftangreb.

Også mandag blev en terrorleder dræbt i luftangreb. Ifølge terrorgruppen Hamas som har haft kontrollen over Gaza siden 2007, er 25 personer dræbt i de israelske luftangreb. Det israelske forsvar siger at de fleste af de dræbte, mindst 15, var terrorister som affyrede raketter mod Israel.

Der er også kommet meldinger om dræbte børn i konflikten. Det israelske forsvar siger at flere børn er blevet dræbt af Hamas-raketter som landede inde i Gaza.

Flere raketter har ramt byerne Ashdod og Ashkelon i Syd-Israel. Her har en raket ramt et boligområde i Ashdod.
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelTruer arabere som sælger ejendom til jøder i Jerusalem
Næste artikelPalæstinenserne bliver ikke smidt ud af Jerusalem
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise