Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Tre terrorister skudt – to af dem dræbt

Tre palæstinensiske terrorister blev skudt, to av dem dræbt, da de forsøgte at angribe en israelsk politistation. (Foto: Twitter)
Tre bevæbnede palæstinensiske terrorister angreb israelsk politistation.

Tre palæstinensiske terrorister begyndte at skyde mod en af grænsepolitiets baser på israelsk territorium tæt på Judæa og Samaria (Vestbredden). To af terroristerne blev skudt og dræbt ved angrebet da politiet skød tilbage. En tredje terrorist blev alvorligt såret.

Udover maskinpistoler var de tre terrorister også bevæbnet med knive. Ingen israelere blev såret ved angrebet.

– Terroristerne skød mod indgangen til basen. Grænsepolitiet og en IDF-soldat svarede igen med at skyde tilbage og neutraliserede de tre terrorister, udtaler politiet.

Den såret terrorist er bragt til hospitalet for medicinsk behandling.

Det er uklart hvordan terroristerne kom frem til politistationen, som ligger på israelsk territorium. Ifølge kanalen Kan efterforskes det om angriberne nåede frem til politistationen gennem et hul i grænsehegnet.

Angrebet sker i en tid med høj spænding i Jerusalem, i Judæa og Samaria (Vestbredden) og langs grænsen mod Gaza-striben. Det israelske politi udtaler at de har styrket sikkerheden i Jerusalem før markeringen på slutningen af Ramadan.

Søndag blev tre israelske teenagedrenge skudt af palæstinensisk terrorist mens de ventede ved et busstop. 19-årige Yehuda Guetta på billedet nedenfor, døde natten til onsdag efter han blev skudt i hovedet ved angrebet – læs mere HER.

Skal Danmark standse bistand til de palæstinensiske myndigheder? Se debatten fra Folketinget. Se debatten fra Folketingssalen den 5. maj 2021. Klik HER.

19-årige Yehuda Guetta blev kritisk såret af palæstinensisk terrorist ved et terrorangreb 2. maj, Yehuda døde af sine kvæstelser 4. maj. (Foto: Privat)

De palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas’ Fatah-bevægelse som styrer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) i Judæa og Samaria (Vestbredden) gav via Facebook palæstinenserne besked om at det var deres pligt at hjælpe terroristerne.

Palestinian Media Watch har gentagne gange dokumenteret hvordan PAs præsident Abbas’ Fatah-bevægelse taler med to tunger: Over for det internationale samfund på engelsk erklærere Fatah, at de er imod terror. På arabisk siger Fatah noget helt andet – her støtter hylder og opildner Fatah til endnu terror mod israelere. Se for eksempel hvordan Fatah hylder brugen af børnesoldater – klik HER. Læs udvalgte eksempler på hvordan PA misbruger dansk bistand til terror hyldest og terror belønning HER.


Se PAs “løn” skala til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden – jo længere fængselsstraf, jo højere løn udbetales. Beløbet skal ganges med to for danske kroner. Derudover udbetaler PA også “løn” til terroristens familie.

(Foto: Skærmdump, kilde: https://palwatch.org/)

MIFF har gentagende gange gjort opmærksom på at så længe danske skatteydere årligt sender flere millioner kroner til PA, uden at kræve stop for enhver hyldest, støtte eller opildning til terror mod israelske børn, kvinder og mænd, er Danmark med til at give økonomisk støtte til terror.

Hjælp MIFF med at lægge pres på den danske regering så vi kan stoppe vanviddet med udbetaling af terrorløn
.
Klik HER for at blive medlem eller hverve et medlem.
Tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem