Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Sprængstof-ballon fundet i det sydlige Israel

De seneste to år har palæstinensere fra Gaza sendt eksempelvis droner, balloner og kondomer fyldt med sprængstof ind over grænsen til Israel. (Foto: Local Focus - Security Alerts @LocalFocus1)
Utallige brændballoner og sprængstof-balloner er de senere år blevet affyret ind i Israel af terrorister i Gazastriben.

Et RPG-hoved monteret på balloner blev mandag fundet i et landbrugsområde i det regionale råd Eshkol i det sydlige Israel, det skriver avisen Jerusalem Post.

IDF ankom til stedet og foretog en kontrolleret detonering.

I juni var der flere tilfælde af angreb med sprængstofballoner og brændende balloner affyret ind i Israel fra Gazastriben. Angrebene blev udført af efterkommere af Nasser (Ahfad Al-Nasser) ballonenheden i Gazastriben som truede Israel med flere affyringer og advarede om at de kommende dage ville være “begyndelsen af ​​helvede” for de israelere, der bor i nærheden af ​​Gazastriben.

De seneste måneder har angrebene været mere sporadiske – det ændrede sig kortvarrigt i løbet af juni, hvorefter antallet af ballon-angreb faldt igen. Ultimo april skete der også flere angreb og før det seneste Knesset-valg primo marts kom der trusler om flere angreb. Læs MIFFs artikel om ballonangreb mod Israel i februar 2020 her.

Utallige brændballoner og sprængstof-balloner er i senere år blevet affyret ind i Israel af terrorister fra Gazastriben. På nogle balloner var legetøj fastgjort for at lokke israelske børn til at røre ved dem og blive sprængt i luften. Andre balloner har antændt store landbrugsområder i Israel og forårsaget stor skade. Læs MIFFs artikel om det her

Israel har tidligere gengældt ballonterror fra Gazastriben.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!