Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Balloner fyldt med sprængstof fundet i Sderot, Lachish og Ashkelon

De seneste to år har palæstinensere fra Gaza sendt eksempelvis droner, balloner og kondomer fyldt med sprængstof ind over grænsen til Israel. (Foto: Local Focus - Security Alerts @LocalFocus1)
Torsdag aften blev der fundet flere balloner fyldt med sprængstof.

Det israelske politi har meddelt at mistænkelige balloner er fundet i Sderot, Lachish regionen og Hof Ashkelon regionen, skriver Jerusalem Post.

Mistænkelige genstande var fastgjort på ballonerne.

Bombeeksperter blev tilkaldt og veje blev lukket for trafik.

Torsdag aften blev der fundet balloner med eksplosiver på en gade i byen Beit Shemesh

De seneste to år har palæstinensere i Gaza sendt eksempelvis droner, drager, kondomer og balloner med eksplosiver ind over grænsen til det sydlige Israel. Flere af dem er landet ved skoler, børnehaver, landbrug og veje.

Tre civilingeniører har i samarbejde med forskere ved Ben-Gurion University og teknologiafdelingerne for det israelske politi og forsvar udviklet Light Blade – den første af sin slags i verden -Light Blade skyder droner og balloner ned ved hjælp af en unik laser.

Se laseren i aktion her:


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem