Balloner fyldt med sprængstof fundet i Sderot, Lachish og Ashkelon

Torsdag aften blev der fundet flere balloner fyldt med sprængstof.
De seneste to år har palæstinensere fra Gaza sendt eksempelvis droner, balloner og kondomer fyldt med sprængstof ind over grænsen til Israel. (Foto: Local Focus - Security Alerts @LocalFocus1)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Det israelske politi har meddelt at mistænkelige balloner er fundet i Sderot, Lachish regionen og Hof Ashkelon regionen, skriver Jerusalem Post.

Mistænkelige genstande var fastgjort på ballonerne.

Bombeeksperter blev tilkaldt og veje blev lukket for trafik.

Torsdag aften blev der fundet balloner med eksplosiver på en gade i byen Beit Shemesh

De seneste to år har palæstinensere i Gaza sendt eksempelvis droner, drager, kondomer og balloner med eksplosiver ind over grænsen til det sydlige Israel. Flere af dem er landet ved skoler, børnehaver, landbrug og veje.

Tre civilingeniører har i samarbejde med forskere ved Ben-Gurion University og teknologiafdelingerne for det israelske politi og forsvar udviklet Light Blade – den første af sin slags i verden -Light Blade skyder droner og balloner ned ved hjælp af en unik laser.

Se laseren i aktion her:


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelEtiopisk jøde skal repræsentere Israel i Eurovision
Næste artikel– Abbas er ansvarlig for voldsbølgen
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise