Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Første raketangreb i 40 dage

Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
I løbet af mindre end to døgn har terrorister i Gaza affyret over 1ooo raketter mod Israel. (Arkivfoto: IDF)(arkivfoto: IDF)
Onsdag nat blev en raket affyret fra Gazastriben mod Israel.

Palæstinensiske terrorister i Gazastriben affyrede en raket mod Israel onsdag nat. Raketten landede i åbent område og forårsagede ingen menneskelig skade eller ødelæggelse, skriver Times of Israel.

Det er første gang i løbet cirka 40 dage at raketter affyres fra Gaza.

Det forrige raketangreb var i slutningen af ​​marts – læs her.

Det israelske forsvar reagerede ved at skyde tre Hamas-positioner med kampvogne. Der har været et fald i volden i de seneste måneder, mens både Israel og palæstinenserne fokuserer på at bekæmpe Corona.

Israel og Hamas skal også være i forhandlinger om en fangerudveksling. Den palæstinensiske terrorgruppe som kontrollerer Gazastriben, holder to civile israelere og jordiske rester af to israelske soldater fanget.

Ifølge israelske kilder har forhandlinger om fangeudveksling stået på i de seneste uger.

Hamas har krævet 250 fanger løsladt for information om de savnede israelere – læs her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem