Første raketangreb i 40 dage

Onsdag nat blev en raket affyret fra Gazastriben mod Israel.
Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
I løbet af mindre end to døgn har terrorister i Gaza affyret over 1ooo raketter mod Israel. (Arkivfoto: IDF)(arkivfoto: IDF)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Palæstinensiske terrorister i Gazastriben affyrede en raket mod Israel onsdag nat. Raketten landede i åbent område og forårsagede ingen menneskelig skade eller ødelæggelse, skriver Times of Israel.

Det er første gang i løbet cirka 40 dage at raketter affyres fra Gaza.

Det forrige raketangreb var i slutningen af ​​marts – læs her.

Det israelske forsvar reagerede ved at skyde tre Hamas-positioner med kampvogne. Der har været et fald i volden i de seneste måneder, mens både Israel og palæstinenserne fokuserer på at bekæmpe Corona.

Israel og Hamas skal også være i forhandlinger om en fangerudveksling. Den palæstinensiske terrorgruppe som kontrollerer Gazastriben, holder to civile israelere og jordiske rester af to israelske soldater fanget.

Ifølge israelske kilder har forhandlinger om fangeudveksling stået på i de seneste uger.

Hamas har krævet 250 fanger løsladt for information om de savnede israelere – læs her.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelBibelselskabet vil overveje at genindskrive Israel i Bibelen 2020
Næste artikelBDS til Puma: -Træk jeres sponsorat af Israel Football Association
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise