Raket affyret fra Gaza mod Sderot

For første gang siden Corona-krisen er der affyret raketter mod Israel.
Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Sådan ser det ud når raketter affyres mod Israel. (arkivfoto: IDF)
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Fredag aften gik raketalarmen i den israelske by Sderot og de omkringliggende områder efter et raketangreb fra Gaza. En raket er så vidt vides landet og eksploderet i et åbent område. Foreløbigt er der ingen meldinger om sårede.

Angrebet fik Sderots 25.000 indbyggere til at løbe i beskyttelsesrum.

Det er første gang siden udbruddet af Corona at terrorister på Gazastriben har affyret raketter mod Israel. De seneste dage har Israel sendt medicinsk udstyr til Gaza for at hjælpe indbyggerne med at klare Corona-krisen. Nu ser det ud til at israelerne får raketter tilbage som tak for hjælpen.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise