Raket affyret fra Gaza mod Sderot

For første gang siden Corona-krisen er der affyret raketter mod Israel.

Raketangreb fra Gazastriben mod det sydlige Israel (arkivfoto: IDF)
Sådan ser det ud når raketter affyres mod Israel. (arkivfoto: IDF)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Fredag aften gik raketalarmen i den israelske by Sderot og de omkringliggende områder efter et raketangreb fra Gaza. En raket er så vidt vides landet og eksploderet i et åbent område. Foreløbigt er der ingen meldinger om sårede.

Angrebet fik Sderots 25.000 indbyggere til at løbe i beskyttelsesrum.

Det er første gang siden udbruddet af Corona at terrorister på Gazastriben har affyret raketter mod Israel. De seneste dage har Israel sendt medicinsk udstyr til Gaza for at hjælpe indbyggerne med at klare Corona-krisen. Nu ser det ud til at israelerne får raketter tilbage som tak for hjælpen.

Tidligere artikelTid til at bede sammen midt i Corona-krisen
Næste artikelDansk Palæstinensisk Venskabsforening hylder død terrorist
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)