Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Tredje terrorangreb i løbet at få timer

En israelsk soldat er lettere såret efter endnu et skudangreb. (Foto: Twitter)
En israelsk soldat er lettere såret efter endnu en skudepisode.

Torsdag eftermiddag skete det tredje terrorangreb i løbet af blot få timer mod israelske mål. En israelsk soldat blev lettere såret efter han blev skudt uden for Dolev-bosættelsen på Vestbredden. Soldaten blev skudt af en forbikørende bil. Store styrker jagter gerningsmændene.

Det er det tredje terrorangreb i løbet af cirka tolv timer. Tidligt torsdag morgen blev tolv soldater såret, da en bil kørte ind i en folkemængde. En af ​​soldaterne er i kritisk tilstand. Få timer senere blev en politibetjent skudt i armen i den gamle bydel i Jerusalem. Politibetjenten blev lettere såret i angrebet.

Gerningsmanden efter dagens første terrorangreb er fortsat på fri fod. Bilen brugt ved angrebet blev fundet forladt uden for Bethlehem. I skudeangrebet i den gamle bydel blev terroristen skudt og dræbt af andre politifolk som var tilstede.

Angrebene sker dagen efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at intensivere konfrontationer med Israel.

De sidste 24 timer har der også været meget uroligt mellem palæstinensere på Vestbredden og de israelske styrker. Tre palæstinensere blev dræbt ved konfrontationerne.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem