Tredje terrorangreb i løbet at få timer

En israelsk soldat er lettere såret efter endnu en skudepisode.

En israelsk soldat er lettere såret efter endnu et skudangreb. (Foto: Twitter)

Torsdag eftermiddag skete det tredje terrorangreb i løbet af blot få timer mod israelske mål. En israelsk soldat blev lettere såret efter han blev skudt uden for Dolev-bosættelsen på Vestbredden. Soldaten blev skudt af en forbikørende bil. Store styrker jagter gerningsmændene.

Det er det tredje terrorangreb i løbet af cirka tolv timer. Tidligt torsdag morgen blev tolv soldater såret, da en bil kørte ind i en folkemængde. En af ​​soldaterne er i kritisk tilstand. Få timer senere blev en politibetjent skudt i armen i den gamle bydel i Jerusalem. Politibetjenten blev lettere såret i angrebet.

Gerningsmanden efter dagens første terrorangreb er fortsat på fri fod. Bilen brugt ved angrebet blev fundet forladt uden for Bethlehem. I skudeangrebet i den gamle bydel blev terroristen skudt og dræbt af andre politifolk som var tilstede.

Angrebene sker dagen efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at intensivere konfrontationer med Israel.

De sidste 24 timer har der også været meget uroligt mellem palæstinensere på Vestbredden og de israelske styrker. Tre palæstinensere blev dræbt ved konfrontationerne.

Tidligere artikelPolitibetjent skudt i Jerusalems gamle bydel
Næste artikelEtiopisk jøde skal repræsentere Israel i Eurovision
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.