En politibetjent blev lettere såret i et skudangreb i Jerusalems gamle bydel. (Foto: Magen David Adom)

Politibetjent skudt i Jerusalems gamle bydel

En politimand blev lettere såret ved dagens andet terrorangreb i Jerusalem.

En politibetjent blev lettere såret i et terrorangreb i Den Gamle By i Jerusalem torsdag formiddag. En terrorist har angiveligt skudt politibetjenten i armen. Terroristen blev derefter skudt og neutraliseret af politiet, skriver Times of Israel.

Det blev først rapporteret at politibetjenten var blevet knivstukket, men det viste sig senere at han var blevet skudt.

Skudangrebet er det andet terrorangreb i Jerusalem inden for få timer. Tidligere på dagen blev tolv soldater såret da de blev påkørt af en bil. Politiet mener det også var et terrorangreb. Bilisten kørte herefter væk fra stedet og er fortsat på fri fod. Bilen blev fundet forladt uden for Bethlehem.

Angrebene finder sted dagen efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at intensivere konfrontationer med Israel.


https://twitter.com/IsraelHatzolah/status/1225362259477745664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1225362259477745664&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.miff.no%2Fterrorkrigen-mot-israel%2F2020%2F02%2F06terrorangrep-i-gamlebyen-i-jerusalem.htm
Facebook
Twitter
Email
WhatsApp