Politibetjent skudt i Jerusalems gamle bydel

En politimand blev lettere såret ved dagens andet terrorangreb i Jerusalem.

En politibetjent blev lettere såret i et skudangreb i Jerusalems gamle bydel. (Foto: Magen David Adom)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

En politibetjent blev lettere såret i et terrorangreb i Den Gamle By i Jerusalem torsdag formiddag. En terrorist har angiveligt skudt politibetjenten i armen. Terroristen blev derefter skudt og neutraliseret af politiet, skriver Times of Israel.

Det blev først rapporteret at politibetjenten var blevet knivstukket, men det viste sig senere at han var blevet skudt.

Skudangrebet er det andet terrorangreb i Jerusalem inden for få timer. Tidligere på dagen blev tolv soldater såret da de blev påkørt af en bil. Politiet mener det også var et terrorangreb. Bilisten kørte herefter væk fra stedet og er fortsat på fri fod. Bilen blev fundet forladt uden for Bethlehem.

Angrebene finder sted dagen efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at intensivere konfrontationer med Israel.


Tidligere artikel12 soldater såret i mistænkt terrorangreb
Næste artikelTredje terrorangreb i løbet at få timer
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.