Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

12 soldater såret i mistænkt terrorangreb

Medicinsk personale på stedet hvor tolv soldater blev såret i et angreb den 6. februar. (Foto: Magen David Adom)
En soldat er kritisk såret efter en bil kørte ind i en folkemængde.

Tolv soldater blev såret, en af dem alvorligt, da de tidligt torsdag morgen blev ramt i Jerusalem. Politiet mener det er et terrorangreb og at føreren af bilen har kørt soldaterne ned med vilje, skriver Times of Israel.

Bilisten kørte angiveligt fra stedet efter angrebet. Bilen blev senere fundet forladt i byen Beit Jala uden for Bethlehem, men den mistænkte er fortsat på fri fod.

Soldaterne var angiveligt en del af Golani-brigaden og var på tur i Jerusalem, inden de senere på dagen skulle deltage ved en militær-ceremoni ved Grædemuren.

En af de sårede soldater er i kritisk tilstand, en soldat er moderat såret. De øvrige soldater er angiveligt lettere såret.

Angrebet skete få timer efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at optrappe konfrontationer med Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!