12 soldater såret i mistænkt terrorangreb

En soldat er kritisk såret efter en bil kørte ind i en folkemængde.

Medicinsk personale på stedet hvor tolv soldater blev såret i et angreb den 6. februar. (Foto: Magen David Adom)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Tolv soldater blev såret, en af dem alvorligt, da de tidligt torsdag morgen blev ramt i Jerusalem. Politiet mener det er et terrorangreb og at føreren af bilen har kørt soldaterne ned med vilje, skriver Times of Israel.

Bilisten kørte angiveligt fra stedet efter angrebet. Bilen blev senere fundet forladt i byen Beit Jala uden for Bethlehem, men den mistænkte er fortsat på fri fod.

Soldaterne var angiveligt en del af Golani-brigaden og var på tur i Jerusalem, inden de senere på dagen skulle deltage ved en militær-ceremoni ved Grædemuren.

En af de sårede soldater er i kritisk tilstand, en soldat er moderat såret. De øvrige soldater er angiveligt lettere såret.

Angrebet skete få timer efter terrorgruppen Hamas opfordrede palæstinenserne til at optrappe konfrontationer med Israel.

Tidligere artikelTruet på livet efter Auschwitz-besøg
Næste artikelPolitibetjent skudt i Jerusalems gamle bydel
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.