Israel har passeret to millioner vaccinerede

Hele den voksne befolkning over 16 skal være vaccineret inden udgangen af marts.
14. januar passerede Israel to millioner Corona-vaccinerede. Inden udgangen af marts skal alle voksne over 16 være vaccineret. (Foto GPO)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Torsdag den 14. januar kunne Israel fejre en stor milepæl – millioner israelere har nu fået det første stik ud af to Corona-stik, det skriver avisen Times of Israel.

Intet andet land i verden er i nærheden af Israels vaccinationstempo. Israel havde ifølge data fra TV2.dk den 14. januar vaccineret 2.160.361 israelere, svarende til 24,96% af af den voksne befolkning over 16 år. Til sammenligning har Danmark vaccineret 129.170 danskere, svarende til 2,21% af den voksne befolkning – se mere HER.

Kilde: https://nyheder.tv2.dk/samfund/2020-12-09-overblik-saadan-er-status-paa-corona-vaccinen-lige-nu

Israeler nummer to million som blev vaccineret var en arabisk-israelsk børnehavelære fra byen Ramle i det centrale Israel. Premierminister Benjamin Netanyahu og sundhedsminister Yuli Edelstein, som begge har fået to doser af Corona-vaccinen, var til stede ved sundhedsklinikken i byen for at skabe opmærksomhed om begivenheden. De var også til stede da vaccineret nummer én million ble vaccineret – læs mere HER på norsk.

– Det er allerede blevet en rutine. Det er noget vi er rigtig glade for at blive vant til, men mest af alt ønsker vi at få overstået vaccinationsprogrammet og Corona-krisen. Vi vil fortsætte mod den næste million, siger Netanyahu, som påpeger at der fortsat er meget arbejde forude at komme Corona til livs.

Israel er snart færdig med at give første stik af vaccinen til alle israelere over 50 år og i næste uge vil Israel starte vaccinering af alle israelere over 40 år. Netanyahu har tidligere sagt at alle israelere over 16 år skal være vaccineret inden udgangen af marts.

Læs MIFFs artikel om statsministerens ros af Israels vaccineringsprogram:
Den 6. januar skrev Danmarks statsminister blandt andet på Facebook: – Jeg har her til aften talt med Israels premierminister, Benjamin Netanyahu. De har lige nu verdens hidtil mest effektive massevaccinationsprogram.

Læs MIFFs artikel: Hvad er det Israel kan som EU og Danmark ikke kan?

Læs MIFFs artikler om hvordan falske Corona-anklager rettet mod Israel spredes – også i Danmark:
Se hvordan PAs anklage om “medicinsk apartheid” breder sig.
Berlingske og TV2 hopper med på blodanklager mod Israel.
Amnesty Internationals Corona-hetz mod Israel.
Falske Corona-beskyldninger mod Israel har kronede dage.Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise