Corona påvist hos 255 personer i Israel

Tilstanden er alvorlig hos fem af de smittede, mens tilstanden er moderat hos 13.
Hospitalspersonale øver behandling af en patient med smitsom og farlig sygdom. (Illustrationsfoto: Ariadna Creus / Flickr)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I skrivende stund er yderligere 42 blevet smittet af Corona i Israel. Det bringer tallet op på i alt 255 smittede, skriver Times of Israel.

Til sammenligning har vi i Danmark 5749 testede personer, heraf er 898 testet positive, 2 er indlagt på intensiv og 4 er døde, ifølge TV2 nyheder.

Over 90 procent af dem som er smittet med Corona – 228 af 250 – har mildere symptomer. Tilstanden er moderat hos 13 smittede og alvorlig hos 5.

Yderligere 4 personer viser ikke længere symptomer og er på vej til bedring.

Sidste uge lukkede myndighederne skoler og universiteter. Det er nu besluttet at børnehaveklasser og børnehaver også skal lukkes for at begrænse Corona spredning.

Få lande har taget så drastiske skridt som Israel i kampen mod Corona spredning. Alligevel understreger israelske myndigheder at de ikke vil være i stand til at stoppe virussen. Myndighederne siger målet nu er at bremse spredningen så meget som muligt, således at der ikke vil være så mange personer som bliver syge samtidigt at sundhedsvæsenet vil kollapse.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelGantz får første forsøg på at danne regering
Næste artikelSpørgsmål til dansk jøde: – Hvor mange palæstinensere har du smurt på maden i dag?
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise