Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Corona påvist hos 255 personer i Israel

Hospitalspersonale øver behandling af en patient med smitsom og farlig sygdom. (Illustrationsfoto: Ariadna Creus / Flickr)
Tilstanden er alvorlig hos fem af de smittede, mens tilstanden er moderat hos 13.

I skrivende stund er yderligere 42 blevet smittet af Corona i Israel. Det bringer tallet op på i alt 255 smittede, skriver Times of Israel.

Til sammenligning har vi i Danmark 5749 testede personer, heraf er 898 testet positive, 2 er indlagt på intensiv og 4 er døde, ifølge TV2 nyheder.

Over 90 procent af dem som er smittet med Corona – 228 af 250 – har mildere symptomer. Tilstanden er moderat hos 13 smittede og alvorlig hos 5.

Yderligere 4 personer viser ikke længere symptomer og er på vej til bedring.

Sidste uge lukkede myndighederne skoler og universiteter. Det er nu besluttet at børnehaveklasser og børnehaver også skal lukkes for at begrænse Corona spredning.

Få lande har taget så drastiske skridt som Israel i kampen mod Corona spredning. Alligevel understreger israelske myndigheder at de ikke vil være i stand til at stoppe virussen. Myndighederne siger målet nu er at bremse spredningen så meget som muligt, således at der ikke vil være så mange personer som bliver syge samtidigt at sundhedsvæsenet vil kollapse.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem