Her boede 32 familier

Heldigvis blev familierne evakueret kort før ejendommen kollapsede.
Beboelsesejendommen kollapsede i byen Holon, 12. september. Heldigvis blev alle beboere evakueret kort forinden. (Foto: Flash90)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

En beboelsesejendom i byen Holon beliggende i central-Israel kollapsede i går. Heldigvis kom ingen af de 32 familier i ejendommen noget til. Ejendommen blev evakueret 30 timer før den kollapsede, skriver Times of Israel.

Dagen forinden hørte beboerne mistænkelige lyde og herefter opstod der sprækker i vægge og vinduer i nogle af lejlighederne kunne ikke åbnes. Redningsmandskab som kom til stedet konkluderede i samarbejde med ingeniører at ejendommen skulle evakueres med det samme. blot et døgn senere er beboelsesejendommen af sig selv brast sammen til støv.

Flere beboere i ejendommen tænkte på det forfærdelige kollaps af en beboelsesejendom i Miami i USA, hvor 98 personer omkom – mange af dem var medlemmer af det jødiske samfund i Miami. Mange af beboerne i ejendommen i Holon har mistet alle deres ejendele:

– Nu sidder jeg tilbage med ingenting. Heldigvis er jeg i live, men hele mit liv var i den lejlighed. Alle billederne af mine børn – jeg får dem aldrig tilbage, siger mor til to Moran Konfino.

Ingeniører vil tjekke nærliggende beboelsesejendomme for skader. En naboejendom blev delvist skadet og er blevet avkueret.

Her kollapser beboelsesejendommen:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelFire ud af seks flygtede terrorister fanget
Næste artikelSe MIFFs gennemgang af dansk copy-paste journalistik
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise