Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Gal Gadot skriver historie som første israeler med stjerne på Hollywood Walk of Fame

Den israelske skuespilleren Gal Gadot i Wonder Woman. (Foto: Wonder Woman)
Den israelske skuespilleren Gal Gadot i Wonder Woman. (Foto: Wonder Woman)
Israels "Wonder Woman" Gal Gadot bliver første israeler på Hollywood Walk of Fame.

Israels store stjerne Gal Gadot kommer til at skrive historie som første israelske skuespiller, der får en stjerne på Hollywood Walk of Fameskriver Yediot Ahronot.

De fleste kender Gadot som Wonder Women, men hun havde sin første Hollywood-sucess i Fast and Furious i 2009.

Store Hollywood stjerner som Marilyn Monroe har fået en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Snart vil Gal Gadot blive første israelske skuespiller, der får en stjerne. (Foto: David, 6. april 2023, flickr)

I 2004 blev Gadot kåret til Miss Israel, herefter aftjente hun sin værnepligt i Israels forsvarshær (IDF) som kampinstruktør. Gadot studerede på IDC Herzliya og blev efterfølgende model og skuespiller.

I dag er 38-årige Gadot en af verdens bedst betalte kvindelige skuespillere og hun er kendt for at arbejde for ligeløn til kvindelige skuespillere set i forhold til mandlige skuespillere. Gadot ønsker også at arbejde med egne filmprojekter.

Gadot er gift og har tre børn.

Israels præsident Isaac Herzog hyldede Gadot på Twitter: «Du har altid været en stjerne».

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem