Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PA bygger luksuskvarter til terrorister i Samaria

Her ses et område i Ramallah hvor de palæstinensiske myndigheder (PA) har hovedkvarter. Nu vil PA bygge luksus kvarter tæt på byen til terrorister som har siddet i fængsel i Israel. (Foto: Catholic Church England, 1. januar 2020, flickr)
De palæstinensiske myndigheder (PA) lægger ikke skjul på deres støtte til terrorister - nu vil PA bygge luksus boliger til flere af dem.

De palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark, EU og andre internationale donorer støtter hvert eneste år med mange millarder kroner, lægger ikke skjul på deres støtte til terrorister og opildning til terror mod israelere. Det palæstinensiske samfund udsættes for opildning og glorificering af terror fra vugge til grav og det koster israelske liv. I 2022 kostede palæstinensisk terror mindst 32 mennesker livet. i 2023 har 14 israelere allerede betalt med livet.

Se hvor mange milliarder Danmark sender til PA i 2021-2025

PA udbetaler store beløb i terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Nu bygger PA et nyt luksus kvarter til palæstinensiske terrorister på et bjerg i Samaria, skriver Jewish News Syndicate (JNS).

Luksus kvarteret som PA vil bygge, kommer til at bestå af 100 huse til palæstinensiske terrorister som har afsonet mindst fem år i israelske fængsler.

Området ligger nordøst for Ramallah i Område B i Judæa og Samaria, som udgør omkring 22 % af territoriet, jf. Oslo-aftalerne fra primo 1990’erne. I Oslo-aftalerne aftalte parterne at Område A & B hører under PA, mens Område C hører under Israel. Se også hvordan Danmark, EU og andre internationale donorer er med til at finansiere PA’s ulovlige byggerier i Område C.

Bag projektet står Al Karma Corporation for Housing Prisoners association, hvis medlemmer er palæstinensiske terrorister, der har siddet i israelske fængsler og deres familiemedlemmer. Ifølge rapporten om sagen, sidder Abla Sa’adat i eksekutivkomiteen – hun er Ahmad Sa’adats hustru. Ahmad Sa’adat er generalsekretær i terrorgruppen PFLP. Naim El Sharif, far til Hamas-terroristen Imad El Sharif sidder også i eksekutivkomiteen

Luksus kvarteret kommer til at ligge tæt på Silwad som er et terrorarnested, beliggende i hjertet af en trekant med de tre israelske samfund Ofra, Ateret og Shiloh, der de seneste år har været udsat for flere terrorangreb. Luksus kvarteret kommer til at have udsigt over Route 60, som er den vigtigste nord-sydgående motorvej i Judæa og Samaria, og tæt på British Police Junction, hvor en palæstinensisk snigskytte i 2002 dræbte 7 israelske soldater, 3 civile og sårede 6 andre ved en IDF-kontrolpost.

– Desværre matcher det generelle sikkerhedskoncept, der føres, ikke truslerne. Opgaven med at dæmme op for terror er meget større end jagten på våben og omfatter en jernhånd mod terroristerne i det palæstinensiske selvstyre. Den modsatte vej er at tillade terrorister at etablere et kvarter og ekspandere, udtalte Israel Gantz, formand for Binyamin Regional Council.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem