PAs stormufti Muhammad Hussein og PA's officielle TV-kanal finansieres blandt andet af danske skattekroner. (Foto: Skærmdump)

PA: – Israels udslettelse er uundgåelig

Dine skattekroner er med til at finansiere de palæstinensiske myndigheders (PA) spredning af grov anti-israelsk propaganda.

MIFF har i årenes løb skrevet utallige artikler om hvordan de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger udenlandsk bistand – inkl. dansk bistand til at opildne til terror, til at udbetale terrorløn som belønning til terrorister med israelske liv på samvittigheden, oplærer børn i skolen til at blive selvmordsterrorister og meget andet. Læs HER.

Den 12. oktober 2020 skrev MIFF om PA’s stormufti Muhammad Hussein; Dansk bistand betaler lønnen for denne jihad-undskyldning. Hver gang MIFF skriver om misbrug af dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA), når absurditeten nye højder – danske skatteydere er til grin! Læs HER.


Stormuftien og TV-stationen som bruges til at propaganderer mod Israel, som begge er finansieret af dine og vores skattekroner, fortsætter med at opildne til terror mod Israel.

De palæstinensiske myndigheder (PA) tror fuldt og fast på at Israel før eller siden vil blive udslettet- det har de sagt helt åbent igennem flere årtier. Den seneste tid er den slags udsagn kommet frem 4 gange via PA’s officielle kanaler.

Stormufti Muhammad Hussein er PA’s højeste autoritet – han kan takke Danmarks skatteydere og de andre PA-donorlande for sin løn! På PA’s officielle TV-kanal (også finansieret af danske skattekroner), udtalte stormuftien at udslettelsen af Israel, «frigørelsen af Jerusalem» og landets «tilbagevendelse til islam» kun er et spørgsmål om tid.

Det skriver Nan Jacques Zilberdik og Itamar Marcus i et indlæg hos den ikke-statslige israelske organisation Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har fulgt palæstinensiske medier.

Uretten vil uden tvivl få en ende og okkupationen [dvs. Israel] vil forgå. Hvis vi ser på Palæstinas historie har den været okkuperet af mange folk, og mange indtrængere er kommet her, men til sidst endte okkupationen og indtrængerne forsvandt. Jerusalem vil garanteret blive frigjort og vende tilbage til islamisk omfavnelse, edel og stærk med sine hellige steder og sit folk, og de onde vil forsvinde, med den Almægtige Allahs vilje.

Stormufti Muhammad Hussein på PAs officielle TV-kanal, 29. september, 1. oktober 2021

Lige efter stormuftien lover at Israel vil blive udslettet sendte PA’s TV-kanal fyldestof mellem programmerne hvor det blev påstået at al jødisk indvandring til dagens Israel var ulovlig og en del af en «kolonialistisk zionistisk plan». Derfor vil Israels eksistens ende og folkene «vil vende tilbage der hvor de kom fra» fordi «okkupanter altid rejser til sidst», lød budskabet.

PAs påstand om at alle israelere vil forsvinde er et tilbagevendende budskab. En skribent i PA’s officielle avis (også finansieret af danske skattekroner) gentog budskabet i et indlæg om Jerusalem. I indlægget skrev han at Israel og israelernes dage er talte. Han skrev også at med Israels forsvinding vil Israels historie også ophøre og ikke være andet «end en linje skrevet i blod» af palæstinensisk historie.

Dusinvis af indtrængerer har er løbet af historien gået igennem Jerusalem og Palæstina, og de er alle rejst mens Palæstina og Jerusalem forblev. dagens inntrengeres skæbne er ikke anderledes. Når de rejser, vil vi bevare en linje skrevet i blod i vores lands historie.

[PA-avisen Al-Hayat Al-Jadida, 20. oktober 2021]

Nogle dage senere publicerede samme officielle PA avis, en kommentar skrevet af palæstinensisk skribent i Damaskus (Syriens hovedstad). I indlægget sammenligner skribenten Israel med «blodtørstige, brutale og barbariske hærer» som har okkuperet Palæstina, og spåede at de som andre «ville blive besejret» og forsvinde.

Palestinian Media Watch har i flere år eksponeret PA’s spredning af et narrativ (propaganda) om at Israel skal udlettes og at hele staten Israel er palæstinensisk land. Også palæstinensiske børn oplæres i at Israels ende er nær.


Læs om PA’s jihad skolepensum HER og konsekvenserne for udenlandsk bistand.

Se stormuftien Muhammad Hussein udtale sig her:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp