Facebook-opslaget som fortæller mere end noget andet hvordan de palæstinensiske myndigheder tænker

Terrorister er helte og HELE Israel er «okkuperet territorie».
Skærmdump af Facebook-opslag.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

I april skrev MIFF: Nyt israelsk lovforslag vil fratage statsborgerskab fra terrorister som modtager PA-terrorløn. Rushi Hamdan Abu Mukh har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og er nu løsladt. Læs HER.

Den 11. august lagde PLOs kommission for fanger et Facebook-opslag op som mere end noget andet fortæller hvordan palæstinensiske myndigheder (PA) og PLO tænker.

Kommissionen finansieres af PA som igen finansieres af donorlandene – blandt dem også Danmark. Læs om dansk PA-bistand og PA’s misbrug af dansk bistand HER. Hør debatten fra Folketinget 5. maj hvor MIFFs information om PAs misbrug af dansk bistand blev fremhævet under partiernes debat om fremtiden af PA-bistand – klik HER.

Her er PA’s “lønskala” (Pay for Slay) løn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læg mærke til at israelske statsborgere får “løntillæg” for at myrde israelere:

PA’s “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. (Skærmdump fra Palestinian Media Watch)

Her er hvad PLO skrev i deres Facebook-opslag:

«Direktør for Kommissionen for fangesager Qadri Abu Bakr modtager den løsladte heltefange Saleh Abu Mukh i kommissionens kontorer i Ramallah i dag. (…) Saleh [Abu Mukh], en indbygger fra Baqa Al-Gharbiya som er i det okkuperede indre, sad i okkupationens fængsel i 35 år. Han blev løsladt i april. Han er en af de ældste fanger – ‘udholdenhedsgeneralerne’ – som blev anholdt før Oslo-aftalerne blev underskrevet.»

Læs også – Qadri Abu Bakr udtalte blandt andet i 2020: Abbas’ seneste joke – udnævner dømte terrorister til at bekæmpe terror – du betaler gildet via skatten. De palæstinensiske myndigheder vil have løsladte terrorister ind i deres sikkerhedsstyrker, regering og ministerier. Pengene kommer fra international bistand – også Danmark, du betaler via skatten.

Abu Mukh blev anholdt i 1986 for sin sin medvirken i kidnapning, tortur og mordet af den israelske soldat Moshe Tamam. Abu Mukh blev idømt livstid, men Israels tidligere præsident Shimon Peres besluttede at sænke hans straf til 35 år. Abu Mukh er israelsk statsborger og han er indbygger i Israel i byen Baqa Al-Gharbiya, beliggende 15 kilometer fra byen Hadera og knap 25 kilometer fra byen Cæsarea.

Facebook-opslaget er en klar indikation på to grundlæggende som den palæstinensiske elite i Ramallah lever efter:

  1. Terrorister – også mordere, er «helte».
  2. Hele Israel er «okkuperet» land.

Palestinian Media Watch (PMW) har oversat FB-opslaget fra engelsk.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHvad har Hamas til fælles med Taliban?
Næste artikelSidste jøde i Afghanistan: – Jeg vil ikke forlade mit hjem
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise