Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Facebook-opslaget som fortæller mere end noget andet hvordan de palæstinensiske myndigheder tænker

Skærmdump af Facebook-opslag.
Terrorister er helte og HELE Israel er «okkuperet territorie».

I april skrev MIFF: Nyt israelsk lovforslag vil fratage statsborgerskab fra terrorister som modtager PA-terrorløn. Rushi Hamdan Abu Mukh har modtaget over 3 millioner kroner af de palæstinensiske myndigheder (PA) i terrorbelønning for at bortføre, torturerer og myrde en israelsk soldat i 1984. Abu Mukh har siddet 35 år i israelsk fængsel og er nu løsladt. Læs HER.

Den 11. august lagde PLOs kommission for fanger et Facebook-opslag op som mere end noget andet fortæller hvordan palæstinensiske myndigheder (PA) og PLO tænker.

Kommissionen finansieres af PA som igen finansieres af donorlandene – blandt dem også Danmark. Læs om dansk PA-bistand og PA’s misbrug af dansk bistand HER. Hør debatten fra Folketinget 5. maj hvor MIFFs information om PAs misbrug af dansk bistand blev fremhævet under partiernes debat om fremtiden af PA-bistand – klik HER.

Her er PA’s “lønskala” (Pay for Slay) løn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læg mærke til at israelske statsborgere får “løntillæg” for at myrde israelere:

PA’s “lønskala” til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden. (Skærmdump fra Palestinian Media Watch)

Her er hvad PLO skrev i deres Facebook-opslag:

«Direktør for Kommissionen for fangesager Qadri Abu Bakr modtager den løsladte heltefange Saleh Abu Mukh i kommissionens kontorer i Ramallah i dag. (…) Saleh [Abu Mukh], en indbygger fra Baqa Al-Gharbiya som er i det okkuperede indre, sad i okkupationens fængsel i 35 år. Han blev løsladt i april. Han er en af de ældste fanger – ‘udholdenhedsgeneralerne’ – som blev anholdt før Oslo-aftalerne blev underskrevet.»

Læs også – Qadri Abu Bakr udtalte blandt andet i 2020: Abbas’ seneste joke – udnævner dømte terrorister til at bekæmpe terror – du betaler gildet via skatten. De palæstinensiske myndigheder vil have løsladte terrorister ind i deres sikkerhedsstyrker, regering og ministerier. Pengene kommer fra international bistand – også Danmark, du betaler via skatten.

Abu Mukh blev anholdt i 1986 for sin sin medvirken i kidnapning, tortur og mordet af den israelske soldat Moshe Tamam. Abu Mukh blev idømt livstid, men Israels tidligere præsident Shimon Peres besluttede at sænke hans straf til 35 år. Abu Mukh er israelsk statsborger og han er indbygger i Israel i byen Baqa Al-Gharbiya, beliggende 15 kilometer fra byen Hadera og knap 25 kilometer fra byen Cæsarea.

Facebook-opslaget er en klar indikation på to grundlæggende som den palæstinensiske elite i Ramallah lever efter:

  1. Terrorister – også mordere, er «helte».
  2. Hele Israel er «okkuperet» land.

Palestinian Media Watch (PMW) har oversat FB-opslaget fra engelsk.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem