Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

PA ærer ‘martyrer’ ved at plante 35.000 oliventræer – du betaler via skatten

- Martyrerne er det helligste vi har, siger Jibril Raoub, Fatah central komite (Foto: Skærmdump, via Palestinian Media Watch).
De palæstinensiske myndigheder modtager hvert år flere mio. danske skattekroner til palæstinenserne. I stedet går pengene til at glorificere terrorister med israelske liv på samvittigheden!

De palæstinensiske myndigheder (PA) som hvert år modtager flere mio. danske skattekroner, vil ærer 35.000 palæstinensiske “martyrer” fra 1917 og frem til i dag, skriver avisen Jerusalem Post – se også mere hos Palestinian Media Watch (PMW).

Læs MIFFs artikler om hvordan PA misbruger dansk bistand som egentlig skulle gavne palæstinenserne HER.

PA glorificerer “martyrer” som har begået terrorangreb mod israelere og har israelske liv på samvittigheden – det gælder både selvmordsbombemænd som har taget israelske kvinder, mænd og børn med sig i døden og massemordere som har myrdet civile israelere i islams navn. Du og sammen med alle danske skatteydere med til at betale for PAs vanvid!

Klik for at se klippet:

PA vil plante et oliventræ for hver terrorist som er død fra Balfour erklæringen blev annonceret i 1917 (erklæringen anerkendte det jødiske folks historiske ret til Israel) og frem til i dag. PA kalder projektet “Alive and Provided for.” PA vil også opføre et monument med en marmorplade med terroristernes indgraverede navne.

– Hver dag vil vi plante et træ, hver dag vil vi opfostre en martyr. Vi elsker alle martyrer, vi er loyale over for martyrerne og vi står fast på dette land. Vi er plantet i dette land. Vi vil dø stående her, og vi vil ikke overgive os, sagde faren til den palæstinensiske terrorist Bilal Rawajbeh som skød mod israelske positioner og derefter blev dræbt af en israelsk soldat.

– Derfor er vores martyrer ‘i live med deres Herre og han sørger for dem, tilføjede faren med korancitat.

Opildning til terror – eksempelvis at ære terrorister, er strengt forbudt i henhold til artikel 251 i den israelske orden for sikkerhedsbestemmelser.

Læs også: Dansk bistand havnet i lommen på terrorister bag mordet på Rina. I perioden 2016-2020 bidrog danske skatteydere med 70 mio. kroner – trods dansk regulering mod støtte til terrorgruppen PFLP eller NGO’er med terrorforbindelser.

– Vi ærer martyrerne for den palæstinensiske sag fra 1917 og frem til i dag, sagde Fatahs central komite sekretær Jibril Rajoub, som også er formand for PLOs øverste råd for ungdom og sport. Rajoub tilføjede: – Martyrerne er det mest hellige vi har.

Rajoub sagde også, at han vil give de nødvendige midler til guvernører for at sikre projektets succes. Et af de valgte steder er en palæstinensisk skolegård. Læs hvordan PA oplærer palæstinensiske børn i at blive terrorister HER.

Målet med projektet er “ikke kun at plante træer, men også at de vil være synlige for vores børn, vores studerende, vores unge mænd og kvinder,” sagde rådets generaldirektør for ungdomsanliggender, Muhammad Sbeihat.

Mens den norske regering har skåret 30 mio. norske kroner i norsk bistand til PA – læs mere: Vigtigt gennembrud for MIFF: 30 millioner NOK i nedskæringer lægger pres på palæstinenserne. Fortsætter de danske skattyderes skattekroner med at fosse ind i PAs pengekasse – det til trods for at dansk regulering forbyder direkte eller indirekte økonomisk støtte til terror/opildning til terror. Samtidig kræver PA flere penge fra donorlandene og sværter Israel efter PA ikke har holdt sit løfte til palæstinenserne om at skaffe Corona-vacciner. Læs mere: Se hvordan PAs anklage om “medicinsk apartheid” breder sig – også til Danmark. De palæstinensiske myndigheder (PA) lovede palæstinenserne at de ville sørge for Corona-vacciner. Nu viser det sig at PA ikke kan holde det løfte, derfor anklager de Israel for “medicinsk apartheid”.

MIFF er alternativet til mediernes antisemitiske angreb og dæmonisering af Israel. Vis din støtte til Israel ved at melde dig ind i MIFF. Klik her: https://giver.miff.dk/bli-medlem.

Se hvorfor din støtte til MIFF er så vigtig:


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem