Search
(Skærmdump fra PA TV 15. august 2020 via Palestinian Media Watch)

Palæstinensisk shariadommer: – Emiraterne indgik fred med profeten Muhammeds fjender

Palæstinensiske myndigheder (PA) opildner til religiøs krig.

Mahmoud Al-Habbash er de palæstinensiske myndigheders (PA) øverste shariadommer. Den 15. august tonede han frem på de palæstinensiske myndigheders officielle tv-kanal med kraftig fordømmelse af fredsaftalen mellem Israel og De forenede arabiske emirater. Læs mere her hos Palestinian Media Watch (PMW).

– Vi vil absolut ikke acceptere det forræderi. Et sandkorn fra jorden fra det rene Palæstina og fra jorden af al-Aqsa moskéen er mere værdifuld end vores blod og vores liv… Det som skete er forræderi… Det er et svigt. Ikke kun mod det palæstinensiske folk, det er en fornægtelse af arven fra profeten Muhammed… Er Jerusalem og al-Aqsa moskéen varer som kan sælges på markedspladsen for politisk prostitution? [De forenede arabiske emirater] har solgt Jerusalem, opgivet Jerusalem og de forsøger at markedsføre deres forræderi med at de åbner dørene for muslimer til at komme og bede i Jerusalem, sagde Al-Habbash.

Men palæstinensernes øverste leder vil ikke have besøg af muslimer som kommer fra lande med en fredsaftale med Israel.

– Alle som kommer for at besøge al-Aqsa moskéen gennem Palæstinas porte: Velkommen, og vi vil glæde os med dem… Men alle som kommer gennem den israelske port er uønskede, og vi vil ikke se andet end skoen og Jerusalems folk der spytter i deres ansigt…

Læs MIFFs artikel: Saudiarabisk blogger på besøg i Israel angrebet af palæstinensere ved Tempelbjerget.

Al-Habbash fortsatte:

– Normalisering er forræderi. Normalisering betyder at du godtager naturlige forbindelser med din brors drabsmand og din fars drabsmand, at du godtager naturlige forbindelser med profeten Muhammeds fjender.

Det er ikke første gang Al-Habbash har udtalt sig yderst kontroversielt – læs MIFFs artikel med hans udtalelser i forbindelse med kvindernes internationale kampdag – Palæstinensisk leder: – Vi følger kvindekonvention når den ikke strider med islamisk lov.

Med en lederstilling hos de palæstinensiske myndigheder, modtager Al-Habbash løn finansieret af dine og din families skattekroner.

Også tv-kanalen hvorfra budskabet blev spredt er finansieret af dansk og norsk bistand. 

Klik her for at blive medlem af MIFF i protest mod det!
Gartis medlemskab året ud hvis du betaler for 2021 nu!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp