Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Palæstinensiske banker må lukke konti for dømte terrorister

Palæstinensiske fanger i israelske fængsler modtager høje månedlige lønninger fra PA. Mange af dem er dømt for terror.
Efter 9. maj får bankerne forbud mod at hjælpe de palæstinensiske myndigheder (PA) med lønudbetalinger til dømte terrorister.

En betydelig del af de palæstinensiske myndigheders (PA) budget går til belønning af terrorister. Tag for eksempel påskemassakren i Netanya den 27. marts 2002, hvor 30 civile blev dræbt og 140 såret. En af planlæggerne bag terrorangrebet har siden modtaget 1,7 millioner kroner i belønning fra de palæstinensiske myndigheder (PA). MIFF har flere gange skrevet om at dansk bistand bidrager til at belønne terror.

Den 9. maj 2020 vil en betydelig del af Israels anti-terrorlov gælde i Judæa og Samaria [Vestbredden], rapporterer Palestinian Media Watch. Det vil således være ulovligt for palæstinensiske banker at foretage transaktioner og tilbyde andre banktjenester til personer som er dømt for terror-relaterede forbrydelser. Straffen for at levere sådanne banktjenester til dømte terrorister vil være 10 års fængsel og en høj bøde.

– For at undgå retsforfølgelse skal de palæstinensiske banker øjeblikkeligt lukke de konti som de palæstinensiske myndigheder bruger til at udbetale løn til terrordømte fanger, skriver Palestinian Media Watch.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem