– Palæstinensiske banker må lukke konti for dømte terrorister

Efter 9. maj får bankerne forbud mod at hjælpe de palæstinensiske myndigheder (PA) med lønudbetalinger til dømte terrorister.
Palæstinensiske fanger i israelske fængsler modtager høje månedlige lønninger fra PA. Mange af dem er dømt for terror.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

En betydelig del af de palæstinensiske myndigheders (PA) budget går til belønning af terrorister. Tag for eksempel påskemassakren i Netanya den 27. marts 2002, hvor 30 civile blev dræbt og 140 såret. En af planlæggerne bag terrorangrebet har siden modtaget 1,7 millioner kroner i belønning fra de palæstinensiske myndigheder (PA). MIFF har flere gange skrevet om at dansk bistand bidrager til at belønne terror.

Den 9. maj 2020 vil en betydelig del af Israels anti-terrorlov gælde i Judæa og Samaria [Vestbredden], rapporterer Palestinian Media Watch. Det vil således være ulovligt for palæstinensiske banker at foretage transaktioner og tilbyde andre banktjenester til personer som er dømt for terror-relaterede forbrydelser. Straffen for at levere sådanne banktjenester til dømte terrorister vil være 10 års fængsel og en høj bøde.

– For at undgå retsforfølgelse skal de palæstinensiske banker øjeblikkeligt lukke de konti som de palæstinensiske myndigheder bruger til at udbetale løn til terrordømte fanger, skriver Palestinian Media Watch.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHer underskriver de regeringsaftalen
Næste artikelKun 7% af de israelske arabere definerer sig selv som “palæstinensere”
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise