Manden bag massakren er blevet belønnet med 1,7 millioner kroner, finansieret af dine skattepenge

Påskemassakren i Netanya den 27. marts 2002 dræbte 30 civile og sårede 140.

De dræbte ved påskemassakren i Netanya den 27. marts, 2002.Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

I dag er det 18 år siden det mest dødbringende angreb under Anden Intifada fandt sted. Den 27. marts 2002 lykkedes det en palæstinensisk terrorist, klædt ud som en kvinde, at smugle kraftfulde eksplosiver ind på et hotel i Netanya. Da Hamas-terroristen kom ind i spisesalen udløste han bomben. 30 civile mellem 20 og 90 år blev dræbt, 20 blev alvorligt såret og 120 blev lettere såret, ifølge Wikipedia.

I maj 2002 blev Abbas Al-Sayid arresteret af israelske styrker. Han blev derefter dømt for planlægning af påskemassakren i Netanya plus et angreb mod et indkøbscenter i Netanya den 19. maj 2002, hvor fem mennesker blev dræbt.

I løbet af de 18 år der er gået siden da, er Al-Sayid blevet belønnet med 1,7 millioner kroner af de palæstinensiske selvstyremyndigheder, en økonomisk belønning som er flere gange højere end gennemsnitslønnen for palæstinensiske lærere og politi i samme periode. Terroristens aktuelle månedlige løn ligger på 13.600 kroner og vil gradvist stige til 22.700 kroner.

Palæstinensernes belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden finansieres blandt andet af Danmark.

Danmark har som giverland indflydelse og kan påvirke de palæstinensiske selvstyremyndigheders pengeforbrug. Danmark bør følge USA. Politiken i den amerikanske kongres er at bistanden stoppes, hvis aflønning af dømte terrorister ikke stopper – det kunne den danske regering lære af.

Så længe Danmark giver millioner af kroner til de palæstinensiske selvstyremyndigheder, bidrager Danmark også til finansiering af terror.

Derfor er MIFF’s forventning til den danske regering:
– At belønningssystemet til dømte terrorister fordømmes og at der lægges et stærkt pres på PA for at afvikle belønningssystemet.
– Ikke godtage PAs forklaring om, at løn til fanger udbetales fra et andet budget end det, der kommer fra den internationale bistand.
– Dansk bistand til andre budgetposter frigiver under alle omstændigheder midler til belønning af terrorister. Det er selve belønningssystemet, regeringen må kræve afviklet.

Hvis du også mener Danmark bør kræve at de palæstinensiske selvstyremyndigheder skal afvikle deres belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden så klik her og bliv medlem af MIFF nu!

Du kan også give en gave til MIFF – alle midler går ubeskåret til vores arbejde for Israel og det jødiske folk.
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Tak for din støtte!

Tidligere artikelIsraelsk virksomhed snart klar med produktion af hurtig Corona-test og hjemmetest
Næste artikelNetanyahu fortsætter som premierminister
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)