Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Manden bag massakren er blevet belønnet med 1,7 millioner kroner, finansieret af dine skattepenge

De dræbte ved påskemassakren i Netanya den 27. marts, 2002.
Påskemassakren i Netanya den 27. marts 2002 dræbte 30 civile og sårede 140.

I dag er det 18 år siden det mest dødbringende angreb under Anden Intifada fandt sted. Den 27. marts 2002 lykkedes det en palæstinensisk terrorist, klædt ud som en kvinde, at smugle kraftfulde eksplosiver ind på et hotel i Netanya. Da Hamas-terroristen kom ind i spisesalen udløste han bomben. 30 civile mellem 20 og 90 år blev dræbt, 20 blev alvorligt såret og 120 blev lettere såret, ifølge Wikipedia.

I maj 2002 blev Abbas Al-Sayid arresteret af israelske styrker. Han blev derefter dømt for planlægning af påskemassakren i Netanya plus et angreb mod et indkøbscenter i Netanya den 19. maj 2002, hvor fem mennesker blev dræbt.

I løbet af de 18 år der er gået siden da, er Al-Sayid blevet belønnet med 1,7 millioner kroner af de palæstinensiske selvstyremyndigheder, en økonomisk belønning som er flere gange højere end gennemsnitslønnen for palæstinensiske lærere og politi i samme periode. Terroristens aktuelle månedlige løn ligger på 13.600 kroner og vil gradvist stige til 22.700 kroner.

Palæstinensernes belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden finansieres blandt andet af Danmark.

Danmark har som giverland indflydelse og kan påvirke de palæstinensiske selvstyremyndigheders pengeforbrug. Danmark bør følge USA. Politiken i den amerikanske kongres er at bistanden stoppes, hvis aflønning af dømte terrorister ikke stopper – det kunne den danske regering lære af.

Så længe Danmark giver millioner af kroner til de palæstinensiske selvstyremyndigheder, bidrager Danmark også til finansiering af terror.

Derfor er MIFF’s forventning til den danske regering:
– At belønningssystemet til dømte terrorister fordømmes og at der lægges et stærkt pres på PA for at afvikle belønningssystemet.
– Ikke godtage PAs forklaring om, at løn til fanger udbetales fra et andet budget end det, der kommer fra den internationale bistand.
– Dansk bistand til andre budgetposter frigiver under alle omstændigheder midler til belønning af terrorister. Det er selve belønningssystemet, regeringen må kræve afviklet.

Hvis du også mener Danmark bør kræve at de palæstinensiske selvstyremyndigheder skal afvikle deres belønningssystem til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden så klik her og bliv medlem af MIFF nu!

Du kan også give en gave til MIFF – alle midler går ubeskåret til vores arbejde for Israel og det jødiske folk.
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem