Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Med dine skattekroner oplæres børn i at bruge automatvåben i Fatah-sommerlejr

Fatah der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) og får milliarder af danske skattekroner, oplærer børn i at blive terrorister. (Foto: Skærmdump, PMW)
Hvad har dine børn lavet i sommerferien?

Desværre er det ikke nyt at Fatah, der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark har støttet økonomisk med milliarder af skattekroner siden PA blev oprettet i forbindelse med Oslo-aftalerne i 1993, opildner til- og støtter terrorkrigen mod Israel.

Et centralt element i Fatah– og PA’s anti-israelske propaganda (som Danmark er med til at finansiere), er oplæring af børn i terror, vold og had mod Israel
. Primo august kunne MIFF fortælle at PA havde organiseret 648 sommerlejre, hvor 65.000 børn blev oplært i at hylde terrorister med israelske liv på samvittigheden. PA organiserede også sommerlejre i Hamas-kontrolleret Gaza, hvor palæstinensiske børn blev indoktrineret til at hylde terrorister/martyrer og forestille sig sig selv som “martyrer”. I en procession holdt børn skilte, hvor der stod: “Jeg er martyr-nummer”, efterfulgt af et nummer for hvert barn.

Nu har Fatah publiceret klip fra afslutningsceremonien i en sommerlejr for børn, de kalder for «løveklubben».

I klippet ses maskerede teenagebørn, der trænes i at bruge Kalashnikov-rifler og nærkamp. Som “stemningsmusik” synges sangen «revolution og en riffel».

Palestinian Media Watch (PMW), der i årtier har fulgt med PA/Fatahs propaganda- og terrorkrig mod Israel, har tidligere advaret om PA/Fatahs indoktrinering af palæstinensiske børn i sommerlejre – eksempelvis her, hvor flere hundrede børn poserede med automatvåben.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas, der begik blodigt kup mod Fatah i Gaza tilbage i 2007, organiserer også “sommerlejre” for børn, der trænes i blive børnesoldater.

Se klippet fra afslutningsceremonien i Fatahs sommerlejr:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem