Her ses PFLPs 55-års fejring som terrorgruppe i Hamas-kontrolleret Gaza, 8. december 2022. (Foto: Flash90)

Efter brev fra MIFF har palæstinensisk terrorgruppe mistet finansieringskilde

Sammen med en international koalition af pro-israelske organisationer har MIFF været med til at stoppe en af de økonomiske kanaler til terrorgruppen PFLP.

I august sendte Med Israel for Fred (MIFF) og ti andre pro-israelske grupper et brev til Stripe, I brevet påpegede vi, at selskabet Alliance for Global Justice (AfGJ) i Arizona, som bruger Stripe til at modtage donationer på vegne af forskellige «anti-kapitalistiske» organisationer, har omdirigeret penge til Samidoun. Samidoun er en international bevægelse med terrortilknytning til terrorgruppen Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). Terrorgruppen PFLP står på USA, EU, Canada og Israels terrorlister. Se også hvordan dansk bistand er endt i PFLP-terroristers lommer.

Baseret på vores forskning er der grund til at tro, at donationer til Samidoun via AfGJ’s platform har bidraget til støtte af organisationer, der står på internationale terrorlister og konkrete terroraktiviteter flere steder i verden, påpeger MIFF sammen med de øvrige organisationer i brevet.

Den 6. september skrev Washington Examiner at Stripe ikke længere leverer betalingsløsninger for AfGJ. Tidligere har MasterCard, American Express, PayPal, Donorbox, Plaid og Discover også stoppet betalingsløsninger, der kanaliserede penge til Samidoun.

MIFF har underskrevet brevet sammen med ACOM i Spanien, American Association of Jewish Lawyers and Jurists, Belgian Friends of Israel, B’nai Brith Canada, Centre for Israel and Jewish Affairs (Canada), The Lawfare Project (USA), National Jewish Assembly (Storbritannien), NGO Monitor, StandWithUs og Zachor Legal Institute (USA).

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp