Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Er du ung Israel-ven? Se hvordan du søger om at deltage i MIFFs ungdomskonference 2023

Daniel Stein, Gal Maloul, Conrad Myrland og Bjarte Bjellås vil holde spændende foredrag for jer under MIFFs ungdomskonference, den 10-12 feb. 2023. (foto: SWU og MIFF)
Er du ung dansk eller færøsk Israel-ven i alderen 16-30 år? Se hvordan du søger om at deltage.

I MIFF lægger vi stor vægt på at skabe et godt fællesskab for unge Israel-venner via eksempelvis ungdomsturer til Israel (se mere her) og ungdomskonferencer (se mere her).

Vi er super glade for at kunne invitere unge Israel-venner i alderen 16-30 år til Ungdomskonferencen 2023 på et hotel beliggende centralt i Kristianssand i Norge (mere info om hotellet vil komme).

Israel-venner fra Danmark og Færøerne er også meget velkommen!

I skrivende stund planlægger vi et spændende program for jer med interessante foredrag, besøgende fra Israel og tid til at møde de andre unge Israel-venner som deltager, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 10-12 februar 2023! 🙂


Her er noget af det spændende vi allerede kan dele med jer nu:

Vi får besøg af Daniel Stein og Gal Maloul fra Israel. MIFFs daglige leder, Conrad Myrland og journalist, Bjarte Bjellås vi også holde spændende foredrag for jer.

Her er lidt mere info om Daniel Stein og Gal Maloul:
Daniel Stein leder StandWithUs TEVEL High School Program i Israel. Daniel har gjort militærtjeneste i Israels forsvarshær (IDF) og blev herefter frivillig i Birthright Israel som blandt andet førte ham til Nord-Carolina hvor han var rådgiver i den jødiske sommerlejr Camp Judea. Herefter rejste Daniel verden rundt og startede sin egen virksomhed. I 2018 gik han i gang med sin BA i bæredygtighed og statskundskab, med speciale i offentlig diplomati. Daniel finder mening i sit arbejde i StandWithUs som blev grundlagt efter et grusomt terrorangreb, der kostede Koby Mandell livet. Daniel har deltaget i ungdomsprogrammet Camp Koby som hjælper børn udsat for terrorangreb. Daniel føler en særlig forplitelse til at hjælpe børn efter hvad han selv blev udsat for tilbage i 2002, hvor en Hamas-terrorist begik det værste terrorangreb under Anden Intifada mod et hotel i Netanya mens Daniel var der med familien. I dag ser Daniel sit kald i at fortælle hvordan det var for ham som at opleve en massakre som barn, at få andre unge til at blive aktive Israel-venner og styrke unge israelere via StandWithUs.
Gal Maloul er «Alumni Manager» hos StandWithUs i Israel. Gal er født og opvokset i Jerusalem. Hun har studeret kriminologi og Mellemøststudier ved Det hebraiske universitet. Gals forældre immigrerte til Israel fra Marokko og Kurdistan, hvilket har givet hende en stærk zionistisk identitet. Under sin militærtjeneste i IDF skrev hun notater for den militære domstol Ofer, her fik hun også et indblik i de svære livsforhold i Judæa og Samaria (Vestbredden) og arbejdede med palæstinenseresom ikke havde fået arbejdstilladelse.
I 2018 blev hun projektleder i StandWithUs Israel Fellowship. Gal har desuden undervist udsatte unge i kriminologi og i 2019 rejste gal med Wordswap-delegationen til Canada. I 2020-2022 arbejdede hun som kriminalefterforsker med fokus på unge som udsættes for kriminalitet på nettet.

Conrad Myrland der er MIFFs daglige leder har fulgt udviklingen i Israel på tæt hold i to åriter. Siden 2001 har Conrad været netredaktør for miff.no og har siden 2007 været MIFFs daglige leder.

Bjarte Bjellås – efter Bjarte blev færdig som journalist, arbejdede han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende. Siden 2017 har Bjarte været MIFFs journalist.


Send os allerede nu en kort ansøgning med et par linjer om dig selv og hvorfor du vil være med. Deltagelsen er gratis for dig og inkluderer overnatning på hotellet og alle måltider (medmindre du bor tæt på hotellet). Du kan også søge om at få dækket op til 70% af dine rejseudgifter.

Smid en ansøgning snaret muligt til MIFFs organisationssekretær Kjetil Ravn Hansen på: kjetil@miff.no
Tlf. +47 45244598

Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Lidt om MIFFs ungdomskonferencer
– MIFF har afholdt ungdomskonferencer for unge Israel-venner i alderen 16-30 år siden 2014.

Med undtagelse af et år hvor konferencen blev afholdt i i Oslo-området, er vores øvrige ungdomskonferencer blevet afholdt i Kristiansand med økonomisk støtte fra vores lokalforening der. I den forbindelse vil vi gerne takke alle Israel-venner som støtter vores ungdomsarbejde – uden jer kunne det ikke lade sig gøre.



Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem